INFERNO METAL FESTIVAL 2024 – AT THE GATES avlyser

INFERNO METAL FESTIVAL 2024 – AT THE GATES avlyser

INFERNO METAL FESTIVAL NORWAY beklager å måtte informere om at At the Gates har blitt tvunget til å avlyse alle kommende konserter til våren og sommeren. Dette inkluderer også Inferno Metal Festival 2024. Det norske black metal-bandet Gorgoroth vil erstatte At the Gates.

Uttalelse fra At the Gates:

”At the Gates has been forced to cancel all shows booked for spring and summer of 2024 due to reasons beyond our control.”

De som har kjøpt billetter for fredag den 29. mars kan be om refusjon. Refusjonsperioden vil vare til 15.02. Festivalpass eller billetter for andre dager refunderes ikke.

Om du ønsker refusjon, må dette gjøres via din Ticketmaster-konto.

• Logg inn på din konto på www.ticketmaster.no

• Velg ordren du ønsker å refundere

• Klikk på «Trenger du hjelp med denne ordren?» og følg videre instruksjoner for refusjon.

Frist for refusjon: 15.02.24

NB! Serviceavgifter refunderes ikke.

INFERNO METAL FESTIVAL 28. – 31. MARS 2024

Dimmu Borgir, Taake, Gorgoroth, Kampfar, Candlemass, Borknagar, Sólstafir, Finntroll, Me and That Man, Carpathian Forest, Cattle Decapitation, Cynic, Nordjevel, Orbit Culture, Winterfylleth, Keep of Kalessin, Vltimas, Arthur Brown, Misþyrming, Saor, Mantar, Koldbrann, Konvent, Khold, Crypta, Signs of the Swarm, Bell Witch, Extermination Dismemberment, Dödsrit, Madder Mortem, Dwaal, Void ov Voices, Jo Quail, Orm, Phantom Fire, Tilintetgjort, Umbra Conscientia, In Twilight’s Embrace, 200 Stab Wounds, Automaton, Befouled, Vorga, Zustand Null, Forcefed Horsehead, Shaving the Werewolf, Tusmørke, Visegard, Imbalance, Nakkeknaekker, Celestial Scourge, Deception, Vomit Forth, Horrifier, H.P. Doomcraft, Inchoation, Terminal, , Blodkvalt, Selvforakt, Deathbarrel

Billetter til salgs på: tickets.infernofestival.net.

INFERNO OFFICIAL HOTEL: CLARION HOTEL THE HUB

Inferno-familien: publikum og artister, media og musikkindustri samles på det offisielle festivalhotellet Clarion The Hub for diverse arrangement, fest og en god natts søvn. Inferno Music Conference vil finne sted på hotellet på dagtid torsdag og fredag. Hotellet kan også by på Oslos beste hotellfrokost frem til kl. 11.00 (det vil du ikke gå glipp av) og gratis tilgang til svømmebasseng og badstue.

The Hub har Oslos beste beliggenhet, midt i sentrum, ved siden av Oslo Sentralstasjon og Flytoget – og kun fem minutters gange fra spillestedene Rockefeller & John Dee, Salt, Kniven, Vaterland, Brewgata og Rock In. Ingen dyre taxiturer!

Inferno-rabatten gjelder i perioden 24. mars til 1. april 2024.

Prisene vil øke fra 28. februar 2024.

Mer informasjon finner du på https://www.infernofestival.net/no/festival/hotel.aspx eller på hotellets egne side på https://www.strawberryhotels.com/hotell/?search=inferno-no. Husk å legge inn ”Inferno” booking-kode for rabatten.

INFERNO METAL FESTIVAL

Ikoniske Inferno Metal Festival startet i 2001 – og er den lengst levende metal-festivalen i Norge – og en av de viktigste ekstremmetallfestivalene i verden. Vi er veldig stolte over å ha denne posisjonen og vi vil fortsette å fronte norsk metal og ta inn band fra hele verden til Norge. Inferno Metal Festival arrangeres fire dager på Rockefellers to scener; Rockefeller og John Dee – samt mange mindre klubber rundt i Oslo. Festivalen finner sted i påsken når det ikke skjer så mye annet i Oslo. Festivalen er vanligvis utsolgt og mer enn femti prosent av publikummet er fra utlandet. Billettsalget går til hele verden, inkludert Kina, Australia, Chile, Japan, Taiwan, Canada, USA, Columbia, Argentina og mange flere.

www.infernofestival.net

Leave a Reply