bjÖrnar – ute med ny singel

bjÖrnar – ute med ny singel

bjÖrnar – Somebody Shut Her Up

Den norske musikeren og låtskriveren Bjørnar Selsbak gjør soloarbeid under betegnelsen bjÖrnar. Musikken han lager kan beskrives som Hard Rock/Rock.

spotify:album:6JIlx3oU6jzO7exdmZyWCB

Singelen «Somebody Shut Her Up» er hans femte singel der han samarbeider med forskjellige sangere. Og denne gangen har låta vokalopptredener fra den amerikanske sangeren Katie Burke. Singelen slippes idag via alle strømmetjenester.

bjÖrnars første singel “Would it be Alright” ble sluppet 12. Mai 2023. Den fikk mye ros og kom også inn på radiolisten Trøndertoppen på Nea Radio.

bjÖrnar (gitar, bass og programmering) var et grunnleggende medlem og primær låtskriver av det norske folk-metal-bandet Lumsk. Han forlot bandet etter utgivelsen av deres debutalbum i 2003. Han har også gitt ut innspillinger med tekster basert på den norske fredløslegenden Gjest Baardsen’s liv. Dette førte til å danne bandet Ævintyr (lokal dialekt for eventyr) som blandet folk, hardrock og romantisk klassisk musikk. Han grunnla også bandet Tons of Blue, og spilte hardrock fra 70-tallet. De har gitt ut ett album i 2021. I tillegg til å jobbe med sangerne Matt Wilson og Katie Burke jobber han også med den norske musikeren Terje Craig under navnet TBC. TBC ga ut singelen “All that I have” 2. juni 2023.

Katie Burke (vokal) har skrevet og spilt inn musikk i ti år. Hennes uttrykksfulle, sjelfulle og rå stemme kan høres i innspillinger med hennes tidligere band KB and the Idyllwilde. Hun spiller alltid inn musikk for seg selv og andre andre låtskrivere.

Leave a Reply