DJEVEL – spiller på Parkteatret i Oslo

DJEVEL – spiller på Parkteatret i Oslo

https://www.parkteatret.no/arrangement/djevel

Billettpris 350,- +avg.

Dørene åpner 19:00

Aldersgrense 18

Dato 11.11.23

Kjøp billett

Djevel

Special guest: Ritual Death

Med en lengre diskografi, har Djevel etablert seg som et av landets fremste black metal-band. Her, på Parkteatret, skal bandet gjøre sin eneste klubbkonsert i Norge i 2023. Her vil de presentere nytt og gammelt, men med tyngde på sin nåværende «Natten»-trilogi, hvor de også innbyr til en forsmak av tredje og siste del som slippes i 2024.

Lamia Vox er bekreftet som første artist på scenen, med et sett laget spesielt for denne kvelden!

Fra Nidaros dype katakomber trer Ritual Death frem fra nattsidens mørke, for å hylle den evige herre med tung, stivlemmet black metal. Fjorårets selvtitulerte debutalbum høstet betydelig anerkjennelse i genrens mest dedikerte kretser.

Leave a Reply