INFERNO METAL FESTIVAL 2024 – nye navn annonserte

INFERNO METAL FESTIVAL 2024 – nye navn annonserte

INFERNO METAL FESTIVAL 2024 annonserer 5 nye band som blir med på et allerede ganske spennende plakat

ME AND THAT MAN

Mørk folkrock, country og gotisk blues hadde du nok ikke forventet deg på Inferno! Men det blir det når Me and That Man entrer scenen på Rockefeller i påsken 2024. Men det er kanskje ikke like overraskende når du vet at mesterhjernen bak prosjektet er ingen ringere en Adam ”Nergal” Darski fra Behemoth! På sine hittil tre utgitte album har han med seg gjester som Gary Holt, Abbath, Blaze Bayley, Alissa White-Gluz, Corey Taylor, Ihsahn, David Vincent og mange flere. Dette blir rett og slett en konsert utenom det vanlige.

https://www.facebook.com/meandthatman

MANTAR

Mantar er en tysk duo som består av trommeslager Erinç Sakarya og gitarist Hanno Klänhard. De var inspirert av band som Melvins, Darkthrone og Motörhead da de startet opp Mantar. Dette førte til unik musikk der det blandes mellom sludge metal, rock ’n’ roll og black metal. Siden bandets start i 2012 har de nå utgitt fem album. Bandets nyeste verk heter ”Pain Is Forever and This Is the End” og har mottatt glitrende anmeldelser. Dette blir bandets første opptreden på Inferno Metal Festival.

https://www.facebook.com/MantarBand

BEFOULED

Østfold er ikke langt fra Sverige – så det er kanskje ikke så rart at death metal-bandet Befouled er Norges flittigste brukere av Boss HM-2-pedaler. Skal du ha buzzsaw-lyd på din death metal så er Befouled bandet å regne med. Bandet har så langt gitt ut to skiver med old school death metal. I fjor kom ”Denying Pulse” og vi gleder oss til å ha bandet med oss på Inferno Metal Festival 2024.

https://www.facebook.com/Befouled

ZUSTAND NULL

Oslobandet Zustand Null har bygd opp et godt rykte i metal-undergrunnen siden de startet i 2016, etter å ha gått under navnet Ignotus i noen år. Endelig i 2023 kom debutalbumet ”Beyond the Limit of Sanity” ut. Skiva har definitivt vært verdt ventetiden. Resultatet er solid black metal av beste sort. Allerede nå er bandet igjen i studio for å spille inn oppfølgeren. Så det er bare å glede seg til bandets neste utgivelse og ikke minst til at de skal spille på Inferno Metal Festival 2024.

https://www.facebook.com/zustandnull

VISEGARD

Visegard kommer fra Telemark og spiller black metal av den gamle sorten. Den typen som vi hørte oss så glade i på 90-tallet. Bandet ga ut et knakende fin debutalbum i 2014 og siden da har vi ventet på en oppfølger. En liten smakebit fikk vi i 2021 da de ga ut en split sammen med Kirkebrann – og det ga mersmak. Så vi gleder oss til å ha bandet på Inferno for aller første gang.

https://www.facebook.com/Visegardofficial

INFERNO METAL FESTIVAL 28. – 31. MARS 2024

At the Gates, Candlemass, Borknagar, Sólstafir, Finntroll, Me and That Man, Carpathian Forest, Cattle Decapitation, Nordjevel, Winterfylleth, Keep of Kalessin, Vltimas, Arthur Brown, Misþyrming, Saor, Mantar, Koldbrann, Konvent, Khold, Crypta, Signs of the Swarm, Bell Witch, Extermination Dismemberment, Orm, Phantom Fire, Tilintetgjort, Umbra Conscientia, In Twilight’s Embrace, 200 Stab Wounds, Befouled, Zustand Null, Visegard, Imbalance, Nakkeknaekker, Vomit Forth, Horrifier Billetter til salgs på: tickets.infernofestival.net.

Leave a Reply