KISS: End Of The Road Konsert – Tønsberg

KISS: End Of The Road Konsert – Tønsberg

KISS End Of The Road Tønsberg

BILLETTER: https://www.ticketmaster.no/event/kiss-end-of-the-road-world-tour-billetter/706763

Vi har gleden av å invitere til KISS konsert i Tønsberg!
Alt har sin ende. Det gjelder til og med et så legendarisk rockeband som KISS, som til neste år har holdt på i 50 år. Det er både stort og vemodig at bandet nå spiller sin aller siste konsert i Norge – og det på Kaldnes, i Tønsberg, lørdag 15. juli 2023.
 
Vi er glad for å kunne annonsere at The Darkness, Eagles of Death Metal og Fangst er bekreftet til Tønsberg sammen med KISS.
 
Dette blir en historisk dag, hvor du kan oppleve KISS for siste gang i Norge og den største konserten som noen gang er gjennomført i Tønsberg.
 
Hotell:
Har du behov for overnatting finnes det hotellpakker til Thon, Klubben og Quality Hotell. Dobbeltrom med frokost kr. 3.200,-. Dette er ikke inkludert billett til konserten.
Du kan også lese om andre overnattingsmuligheter på www.foynhagen.no/kiss.
 
Diverse:
Det vil bli et rikelig utvalg av mat på området. I tillegg vil det være alt fra konseptbarer til vanlige konsumbarer og eget område som vil ha alle rettigheter. Konserten er for stående publikum, men vi legger også opp til godt med sitteplasser rundt på konsertområdet.
 
«Alt vi har bygget opp, og alt vi har erobret de siste fem tiårene, kunne aldri ha skjedd uten de millioner av mennesker verden over som har fylt klubber, arenaer og stadioner i løpet av alle disse årene. Dette blir den ultimate feiringen for de som har sett oss – og en siste sjanse for de som ikke har det.
Den siste turneen har fått navnet The End Of the Road. Den startet alt i 2019, men av naturlige årsaker og turneens popularitet er vi så heldige å få banet en gang til i Norge. De aller siste konsertene skal spilles i 2023, femti år etter at KISS første gang sto sammen på scenen på Queens i New York. Det var starten på det som snart skulle bli kjent som The Greatest Show On Earth.
 
Vi tar nå farvel med vårt største show hittil, og vi vil gå ut på samme måte som vi kom inn: Unapologetic and Unstoppable! sier bandet. Dette blir også en siste kveld med gjengen i The KISS Army, den verdensomspennende fanklubben som har fulgt bandet i tykt og tynt»
Bli med på en historisk kveld med Kiss i Tønsberg.
 
Vi beklager at Foynhagen sitt gavekort ikke kan benyttes til denne konserten. Konserten er en del av en verdensomfattende turne og i et samarbeid hvor en annen billettleverandør benyttes. Vi beklager den ulempen dette måtte medføre.
 
Ledsager:
Det tillates maks en ledsager ved behov. For å motta en ledsagerbillett må man sende en epost til post@focuspro.no og henvise til allerede kjøpt billett.
Ledsagerbevis må medbringes til konserten.

Leave a Reply