BRITISH LION – spiller på Ole Bull Scene i Bergen

BRITISH LION – spiller på Ole Bull Scene i Bergen

Steve Harris og British Lion spiller konsert i Bergen kvelden før Iron Maiden inntar Koengen!
 
Support: DarkTribe
 
 
Noen velger å tråkke på bremsen når man har et utall verdensturneer og albumutgivelser bak seg. Andre gjør det stikk motsatte. Iron Maiden-bassist, Steve Harris, er en av de som tråkker på gasspedalen i stedet.
 
Til sommeren legger Iron Maiden ut på en omfattende Europa-turné, men det forhindrer ikke den ikoniske bassisten å gjøre det samme med bandet han normalt sett fyller fritiden sin med, British Lion. På utvalgte steder gjør Steve Harris og British Lion konserter når moderbandet har fridager og det inkluderer blant annet et stopp i Bergen dagen før Iron Maiden fyller Koengen. Tirsdag 6. juni er det duket for British Lion-konsert på Ole Bull Scene. Bandet har vært aktive siden 2012 og har i prosessen gitt ut to studioalbum og en rekke singler. Bandet siste plate, «The Burning» er et stilstudie i klassisk rock, med fine nikk til band som UFO, Yes, Thin Lizzy og Wishbone Ash.
 
Kerrang sa følgende om platen: «Cinematic in scope and epic in execution» og klistret på fire av fem mulig poeng. Liker du rocken din tidløs og hardtslående, er det rimelig opplagt at denne femmerbanden vil gi deg en god opplevelse. Låter som «Spit Fire», «This Is My God» og «Eyes of the Young» har allerede blitt etablerte konsertfavoritter. Harris selv har ved flere anledninger uttalt at han elsker klubbformatet, og at den intime settingen tar han tilbake til den tiden Iron Maiden slo seg opp og frem.
 
De som har sett både British Lion og Iron Maiden på en scene vet at Steve Harris har mye energi å brenne. Er det noe å lure på? Support: British Lion tar med seg DarkTribe som support denne sommerkvelden på Ole Bull Scene.

Leave a Reply