DJERV – ny låt ute

DJERV – ny låt ute

Norske Djerv er tilbake fra den virtuelle verden hvor de har bygget millioner av fans.  

Deres bidrag i League of Legends har hele 200 millioner avspillinger. 8. desember får fansen endelig ny musikk fra rock og metallbandet. «Enemy» er første singel fra Djerv siden 2020, og vitner om et spillesugent band som er klare for publikum.
 
 
Djerv entret den internasjonale rock- og metalscenen i 2011, og deres selvtitulerte debutalbum imponerer fortsatt i 2022. Som da er fortsatt vokalist Agnete Kjølsrud stjernen i showet, sterk vokal og en scenepersonlighet som du husker for alltid om du har opplevd Djerv live.  Hør låta her: https://open.spotify.com/artist/0maicLMFF0aeHwJlQgZrNa?si=IUqP4BJnSGuRdIVx5ofdCg&nd=1

Djerv etablerte seg raskt på den europeiske rock- og metalscenen. Djerv opptrådte på festivaler som Hellfest (FR), Wacken (DE), Eurosonic (NL), Tons of Rock (NO), Rock Hartz (DE) og Inferno (NO) for å nevne noen.
Kombinert med tunge turné- og musikkutgivelser jobbet Djerv også med noen minneverdige samarbeid. I 2010 gjorde vokalist Agnete Kjølsrud vokal på Dimmu Borgirs «Gateways», et spor som i 2022 har over 12 millioner streams. 
I 2013 slapp Djerv sporet “Get Jinxed” sammen med League of Legends / Riot-spill, og i 2022 har denne sporet over 200 millioner streams på tvers av plattformer.
Bandet forble i den virtuelle verden i noen år etter dette, og i 2019 fikk de sitt etterlengtede comeback på Tons of Rock-festivalen i Norge. I 2020 ga de ut ny musikk etter ni lange år, og i 2021/22 har de turnert med Vreid og spilt på festivaler som Inferno Metal Meeting (NO) og Summer Breeze Open Air (DE) for å nevne noen.
Torsdag 8. desember slipper Djerv, «Enemy» på selskapet Indie Recordings. Til glede for deres 530 000 månedlige lyttere på Spotify og alle fans som har fulgt bandt i lang tid.
 
DJERV er: 
Agnete Kjølsrud
Erlend Gjerde
 
Konserter 2022:
10.12 Eindhoven metal meeting  

15.12 Oslo, Norway with Smash into Pieces and Fixation

 
16.12 Bergen, Norway with Smash into Pieces and Fixation
 
17.12 Trondheim, Norway with Smash into Pieces and Fixation
 

Leave a Reply