WIG WAM – rett fra USA og Australia til klubbturné i Norge

WIG WAM – rett fra USA og Australia til klubbturné i Norge

For første gang på 13 år legger WIG WAM ut på Norgesturné, rett fra USA og Australia, og i begynnelsen av desember ga de ut tittellåten fra det kommende studio albumet «OUT OF THE DARK» som slippes 10.Februar.

 

Hør den nye singelen ” Out Of The Dark ” her

Se videoen her

I Januar legger WIG WAM ut på sin aller første turné i USA og Australia, og deretter får endelig en rekke Norske byer besøk av rockelegendene. Gjennom en av verdens mest omtalte åpnings vignetter med deres hit-singel fra 2010

 

«Do Ya Wanna Taste It» som gjenkjennings låt i HBO MAX serien Peacemaker, opplevde det nylig gjenoppståtte bandet sin største suksess noensinne. På få måneder ble den 13 år gamle låten, skrevet av bandets gitarist Trond Holter og vokalist Åge Sten Nilsen, streamet over 24 millioner ganger, og åpnet dørene til et nytt publikum i store deler av verden.

 

Siden Peacemaker premieren i Februar i år har WIG WAM rukket å spille inn et rykende ferskt album og spilt drøssevis av konserter og festivaler i inn og utland. I Norge satt WIG WAM skapet på plass under sin opptreden på hovedscenen under Tons Of Rock foran 30.000 elleville rockere på Ekebergsletta. Nå skal Norske klubber nok en gang få kjenne trykket fra et av landets råeste liveband gjennom tidene.

WIG WAM «Out Of The Dark Tour 2023 – Norge»:

 

03.Mars – FØRDE, Larris Scene

04.Mars – BERGEN, Forum Scene

09.Mars – STEINKJER, Samfunnshuset (aldersfri konsert)

10.Mars – TRONDHEIM, Byscenen (aldersfri konsert + Voksenkonsert)

23.Mars – LØRENSKOG, Lørenskog Hus

24.Mars – DRAMMEN, Union Scene

25.Mars – SKIEN, Parkbiografen

31.Mars – HAMAR, Festiviteten

01.April – HALDEN, Brygga Kulturhus

12.Mai – OSLO, Color Fantasy – Wig Wam Cruise/Turnéavslutningsfest

Leave a Reply