ABBATH, BEATEN TO DEATH OG BLODHEMN TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2023

ABBATH, BEATEN TO DEATH OG BLODHEMN TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2023

Norske Abbath, Beaten to Death og Blodhemn er alle bekreftet til Inferno Metal Festival 2023!

 
ABBATH
Da Abbath gikk fra Immortal i 2015 startet han et nytt band under sitt eget pseudonym. Den legendariske frontmannen har siden den gang gitt ut tre solide skiver med fet norsk black metal. Abbath har en lang historie med Inferno Metal Festival, og opptrådte med Immortal i 2003, 2007 og 2011. I 2017 kom han til Inferno med bandet Abbath, men forlot scenen etter fire låter. Vann under broen – mye har skjedd siden den gang – og Abbath er tilbake sterkere og bedre enn noen gang. Et nytt album ble gitt ut i 2022 med noe av det beste materialet mannen har laget til dags dato. Vi er glade for å ha Abbath tilbake på Inferno Metal Festival i 2023!
 
BEATEN TO DEATH
Beaten to Death er et grindcore-band fra Oslo. Bandet startet i 2010 og har gitt ut fem fullengder album hvor to av dem ble nominert til beste metal-album hos Spellemannsprisen. Beaten to Death består av medlemmer og eks-medlemmer fra band som She Said Destroy, Grimfist, The Cumshots og Tsjuder. Dette blir Beaten to Deaths første spillejobb på Inferno Metal Festival.
 
BLODHEMN
Blodhemn kom sammen i 2004 – et enmanns black metal-band fra vestkysten av Norge startet av Invisus. Bandets første demoen fra 2008 gjorde mange i undergrunnsscenen nygjerrig, og den kritikerroste EP-en «Brenn Alle Bruer» fra 2010 gjorde det klart at Invisus og Blodhemn er band å regne med. Blodhemn ble et undergrunnsfenomen, som snart fikk et rykte som et fantastisk live-band. Blodhemn fortsetter i god tradisjon fra storheter innen norske black metal-band som Immortal, Enslaved og Gorgoroth, men med sin egen distinkte lyd og aggresjon i miksen. Blodhemn ga ut sitt fjerde album «Sverger hemn» i 2022 og er nå klare for Inferno Metal Festival for andre gang!
 
INFERNO METAL FESTIVAL 6. – 9. APRIL 2023
Emperor, Watain, Cannibal Corpse, Abbath, Godflesh, Dark Funeral, Unleashed, Crowbar, Wolves in the Throne Room,Uada, Odium, Sakis Tolis, Harakiri for the Sky, Urgehal, Vemod, Djevel, Nekromantheon, Mork, Darvaza, Nervosa, Gaerea, Ingested, 1914, Svalbard, Masacre, Vredehammer, Lili Refrain, Dold Vorde Ens Navn, Dwaal, Beaten to Death, Dordeduh, Wayfarer, Afsky, Blodhemn, Mutilated Tyrant, Stormruler, Ruun
Flere artister vil bli annonsert snart!
 
Billetter kjøpes her: tickets.infernofestival.net.
 
CLARION HOTEL THE HUB – OFFICIAL FESTIVAL HOTEL

Gå til https://www.infernofestival.net/hotel for å bestille hotell og bruk koden INFERNO for rabatterte festivalpriser. Disse prisene vil gjelde frem til 6. mars 2023.

Leave a Reply