WATAIN, WAYFARER OG RUUN TIL INFERNO 2023

WATAIN, WAYFARER OG RUUN TIL INFERNO 2023

Det svenske black metal-bandet Watain, det amerikanske western black metal-bandet Wayfarer og det norske death metal-bandet Ruun er klare for Inferno Metal Festival 2023.

 
WATAIN
Svenske Watain startet i 1998 og har vokst til å bli et av verdens mest kjente og beryktede black metal-band. Bandets notoriske konserter har blitt et verdensomspennende fenomen. Watain er nå ute med sitt etterlengtede syvende studioalbum og forsetter å trollbinde publikum med stemingsfylt black metal, bearbeidet og destillert i løpet av en 25 år lang historie. “The Agony & Ecstasy of Watain “ tar med lytteren på en unik reise hvor de streber etter å lage det mest ærlige og genuine formen for musikk som mulig.
 
WAYFARER
Wayfarer er black metal fra det amerikanske ville vesten. Bandet gjenspeiler historien og myten om et land som har vært dynket i blod. Wayfarer henter inspirasjon fra den gotiske Americana i Colorado og forteller den histori med deres med støvfylt riffing, heftige rytmer og black metal. Dette blir Wayfarers første gang på Inferno Metal Festival!
 
RUUN
Ruun er en death metal-trio fra Hønefoss dannet i 2017. Ruun ga ut sin debut-EP «Atheos» i 2019 og deres første studioalbum «Impermanence» kom i 2022. Musikken er forankret i tilværelsens brutalitet og de mange utfordringene man møter i livet. Dette blir Ruuns første gang på Inferno Metal Festival.
 
INFERNO METAL FESTIVAL 6. – 9. APRIL 2023
Watain, Cannibal Corpse, Godflesh, Dark Funeral, Unleashed, Crowbar, Wolves in the Throne Room,Uada, Odium, Sakis Tolis, Harakiri for the Sky, Urgehal, Vemod, Djevel, Nekromantheon, Mork, Darvaza, Nervosa, Gaerea, Ingested, 1914, Svalbard, Masacre, Vredehammer, Lili Refrain, Dold Vorde Ens Navn, Dwaal, Dordeduh, Wayfarer, Afsky, Mutilated Tyrant, Stormruler, Ruun
Flere artister vil bli annonsert snart!
 
Billetter kjøpes her: tickets.infernofestival.net.
 
CLARION HOTEL THE HUB – OFFICIAL FESTIVAL HOTEL

Gå til https://www.infernofestival.net/hotel for å bestille hotell og bruk koden INFERNO for rabatterte festivalpriser. Disse prisene vil gjelde frem til 6. mars 2023.

Leave a Reply