CHRIS WICKED med sjelfull versjon av Danzigs “Mother”

CHRIS WICKED med sjelfull versjon av Danzigs “Mother”

Foto: Francisco Munoz

Bergensartisten Chris Wicked varter opp med en mystisk og sjelfull tolkning av heavy metal-klassikeren “Mother”.

“Vi liker å sette vårt eget preg på sanger vi har et sterkt forhold til, og alle i bandet elsker denne sangen, så vi bestemte oss for å eksperimentere med den på en av øvingene våre”, sier Chris Wicked. “Vi tok sangen i en helt annen retning, mørk, ambient og sjelfull, og siden vi likte resultatet såpass godt, bestemte vi oss for å filme en seanse i studioet vårt. Dette er noe vi vil fortsette å gjøre fremover, for å vise noe av inspirasjonene våre”,  legger sangeren til.

Se opptredenen her:

Chris Wicked er en norsk rockeartist som etter flere år med å turnere og gi ut album med Malice In Wonderland gikk solo med det kritikerroste debutalbumet “Aleine” fra 2021. Selv om platen inkluderer medlemmer fra Gorgoroth, Gaahl’s Wyrd, Taake, Helheim og Shining, hadde ikke albumet et metal-sound. Selv om inspirasjonene tydeligvis er der, snakker man snarere et melankolsk rockealbum.

Chris og bandet spiller for tiden inn sitt andre album, og ny musikk er ventet våren 2023.

www.chriswicked.net

www.facebook.com/chriswicked

Leave a Reply