STARLIT MOON – slipper ny single

STARLIT MOON – slipper ny single


Mørkt, tungt og melodisk. Langs stier tråkket opp av band som Mastodon, Gojira og Cult of Luna maler Starlit Moon et sjelfullt landskap med en bred pensel av metalsjangre. Med fyldige akkorder, beinharde riff, kraftfull og sår vokal og en massiv rytmeseksjon, har de har funnet sitt sound i noe som kan karakteriseres som melodiøs, sludgy stoner-doom metal.

Tønsberg basert bandet overtar scenen etter BOKASSA på MFEST (29. oktober) og slipper debutsingler 7. og 21. oktober

Billetter her: Ticketco link

Tønsbergbandet ble opprettet midt i koronapandemien i 2020 av vokalist, gitarist og låtskriver Kolbjørn Enge. Han tok med seg leadgitarist Kristian Ring og bassist Tor-Olav Osland. Trommeslager Kyrre Meyer Lugg kom med i februar 2022. I april spilte bandet inn to debutsingler på Naturecord Studio. Disse er mastret på Metropolis Studios i London, og den første av de to er ute 7. oktober!


«Light for the Darkest Mind”
er ute på alle strømmetjenester 7. oktober!
Lytt her: Spotify link

STARLIT MOON:

Kolbjørn Enge – vokal og gitar
Kristian Ring – leadgitar
Tor-Olav Osland – bass
Kyrre Meyer Lugg – trommer

Leave a Reply