WOLVES IN THE THRONE ROOM, DOLD VORDE ENS NAVN OG DORDEDUH TIL INFERNO 2023

WOLVES IN THE THRONE ROOM, DOLD VORDE ENS NAVN OG DORDEDUH TIL INFERNO 2023

Det amerikanske atmosfæriske black metal-bandet Wolves in the Throne Room, det norske black metal-bandet Dold Vorde Ens Navn og det rumenske folk black metal-bandet Dordeduh er bekreftet til Inferno Metal Festival 2023.

 
WOLVES IN THE THRONE ROOM
Det amerikanske black metal-bandet Wolves in the Throne Room ble startet i 2022 av brødrene Aaron og Nathan Weaver. Bandets første studioalbum, «Diadem of 12 Stars» fra 2006, er en sjangerdefinerende klassiker som skaper en melankolsk og psykedelisk atmosfære. Man kan kjenne regnstormene komme mot seg, lukte røyken av bål og oppleve den ville naturen i Pacific Northwest. Så langt har Wolves in the Throne Room gitt ut syv studioalbum – alle med en egen unik personlighet. Dette blir Wolves in the Throne Room første konsert på Inferno Metal Festival!
https://www.facebook.com/wolvesinthethroneroom
 
DOLD VORDE ENS NAVN
Medlemmene i det norske black metal-bandet Dold Vorde Ens Navn er ikke fremmede for fans av black metal. Vi snakker medlemmer og eks-medlemmer av band som Ulver, Dødheimsgard, Ved Buens Ende, Satyricon, Strid og Nidingr. Bandet startet i 2019 og slapp samme år sin første EP «Gjengangere i hjertets mørke». I 2021 ble debutalbum «Mørkere» gitt ut og mottok strålende kritikker i metal-pressen. Dold Vorde Ens Navn spilte ikke konserter før i 2022 og er nå klare til å erobre Inferno Metal Festival! Dette blir en konsert vi sent vil glemme!
https://www.facebook.com/doldvorde
 
DORDEDUH
Det rumenske atmosfæriske black metal-bandet Dordeduh ble dannet i 2009 da Edmond Karban og Cristian Popescu sluttet i Negură Bunget etter uoverensstemmelser i bandet. Dordeduh fortsetter i samme stil som medlemmenes tidligere band ved å lage vakker, intens og sjelsøkende black metal med et snev av rumensk folkemusikk. Dette blir Dordeduhs første konsert på Inferno Metal Festival så dette er ikke noe du vil gå glipp av!
https://www.facebook.com/Dordeduh
 
 
 
INFERNO METAL FESTIVAL 6. – 9. APRIL 2023
Cannibal Corpse, Godflesh, Dark Funeral, Unleashed, Crowbar, Wolves in the Throne Room,Uada, Odium, Sakis Tolis, Harakiri for the Sky, Urgehal, Vemod, Djevel, Nekromantheon, Mork, Darvaza, Nervosa, Gaerea, Ingested, 1914, Svalbard, Masacre, Vredehammer, Lili Refrain, Dold Vorde Ens Navn, Dwaal, Dordeduh, Afsky, Mutilated Tyrant, Stormruler
Flere artister vil bli annonsert snart!
 
Billetter kjøpes her: tickets.infernofestival.net
 
CLARION HOTEL THE HUB – OFFICIAL FESTIVAL HOTEL

Gå til https://www.infernofestival.net/hotel for å bestille hotell og bruk koden INFERNO for rabatterte festivalpriser. Disse prisene vil gjelde frem til 6. mars 2023.

Leave a Reply