WATAIN + ABBATH + TRIBULATION + BØLZER – Rockefeller, torsdag 6. oktober

WATAIN + ABBATH + TRIBULATION + BØLZER – Rockefeller, torsdag 6. oktober

Radar Booking presenterer

The CHARIOTS OF FIRE tour

WATAIN + ABBATH 

 Tribulation + Bølzer

 

Rockefeller torsdag 6. oktober 19:00
 
 
Bill. kr. 500,- + bill.avg. 18 år leg.
Dørene åpnes kl. 19.00.
Billetter kan kjøpes her
 
Det blir storslagent og bekmørkt på Rockefeller når fire høyst respekterte metal-navninviterer til sort messe av episke proporsjoner. 
 
We can finally announce our first European Tour for ‘The Agony & Ecstasy of  Watain’:  in the fall of 2022. The name of the tour is taken from the first lyric line of the first song of the new album, but it’s also an ode to the song by Bathory, a band whom we share a great passion for with our tour companion, the one and only ABBATH. Joining us are also the unique powerhouses Tribulation and Bölzer.”
 ― E. Danielsson, WATAIN
Uppsala-bandet Watain, med karismatiske Erik Danielsson i front, har slått seg opp som et av verdens mest anerkjente black metal-band, notorisk beryktet for sine kompromissløse livekonserter. 29. april slipper bandet sitt syvende album, The Agony Ecstacy Of Watain, på Nuclear Blast.
 
Abbath trenger ingen videre introduksjon, men likevel, gjennom Immortal og som soloartist, har Abbath Doom Occulta aka Olve Eikemo, satt norsk metal på det internasjonale kartet. 25. mars slipper Season Of Mist Abbaths tredje etterlengtede fullengder, Read Reaver. 
 
Nykommer for mange, men svenske Tribulation har holdt det gående i snart 20 år, og har iherdig bygget opp navn og renommé via omfattende turnering og fem bunnsolide album. 
 
Sveitsiske Bølzer er et beist uten like. Til en duo å være, er det svært få som klarer å skape et så monstrøst og voldsomt lydbilde, men med en melodiøs og særegen signatur som bare tilhører dem.   
 

Leave a Reply