NICKLEBACK annonserer slippet av sitt nye album og slipper ny låt

NICKLEBACK annonserer slippet av sitt nye album og slipper ny låt

Photo: Nickelback (c) PR

Nickelback kunngjør slippet av sitt nye album «Get Rollin´», som utgis via BMG 18. november 2022.

Det multi-platinumselgende rockebandet gir forsmak på albumet med sin nye singel «San Quentin»

 

Det diamantsertifiserte multi-platina-selgende kanadiske rockebandet Nickelback kunngjorde offisielt sitt etterlengtede nye album «Get Rollin´», som slippes 18. november via BMG. Ledet an av den splitter nye singelen «San Quentin», som er tilgjengelig i dag, vil Nickelbacks ferske langspiller være deres 10. studioalbum og første utgivelse på fem år. Forankret med en dunkende hjerteslag-rytme er «San Quentin» et edgy rockeeventyr som gir en forsmak på det mangfoldige utvalget av lyder og sanger som kommer på «Get Rollin´».

 

«San Quentin» ble inspirert etter at frontfigur Chad Kroeger møtte en vaktmester fra det notoriske høysikkerhetsfengselet i California som bærer samme navn. Sangen handler om å planlegge en smart flukt. I tillegg til «San Quentin» vil bandets kommende album inneholde 10 nye sanger som alle skrevet av Nickelback.


“We’ve spent the last few years making a record at a pace that gave us the freedom to create and we can’t wait for everyone to hear the new music,” forteller Nickelback. “We’ve missed the fans and look forward to bringing the new songs to life on stage, so let’s Get Rollin’!”


Bandets 10. studioplate «Get Rollin´» og «Get Rollin´(Deluxe)» vil være tilgjengelig via digitale plattformer og fysiske CD-kjøp. Deluxe-utgaven vil inneholde fire bonusspor – akustiske versjoner av «High Time», «Just One More», «Does Heaven Even Know You’re Missing?» og «Horizon». Standard og eksklusive versjoner av albumet vil også bli utgitt på vinyl i 2023.


Med «Get Rollin´» vil Nickelback fortsette i sin rolle som en av de viktigste rockebandene de siste to tiårene. Nickelback har utgitt hits i over to tiår, og er det 11. mestselgende musikalske prosjektet gjennom tidene, med over 50 millioner solgte enheter og over 4,7 milliarder streams til dags dato. Bandet har gitt ut 23 hitlistetoppsingler, hvorav 19 nådde Billboard Hot 100-listen. Deres ubestridelige suksess har resultert i over 26 priser, inkludert Billboard Music Awards, American Music Awards, MTV Video Music Awards, MuchMusic Video Awards, People’s Choice Awards, JUNO Awards og mye mer. Blant deres mange utmerkelser har bandet også oppnådd 12 utsolgte turneer på rad, med nesten 10 millioner solgte billetter over hele verden.

 


Kort bio:
Nickelback ble kåret til “tiårets mest suksessrike rockeband” av Billboard i 2009, og er en av de mest kommersielt levedyktige og viktige musikalske prosjektene de siste to tiårene. Bandet, som består av Chad Kroeger, Mike Kroeger, Ryan Peake og Daniel Adair, feires globalt for deres karrieredefinerende og prisvinnende hits, inkludert «How You Remind Me», «Photograph», «Far Away» og «Rockstar» som alle hadde topplasseringer på Billboard 100. Deres suksess inkluderer verdensomspennende salg av mer enn 50 millioner enheter, og status som en av tidenes mest solgte band og det nest mestselgende utenlandske bandet i USA, på 2000-tallet, bare slått av legendariske The Beatles. Deres uunngåelige og uimotståelige smash «How You Remind Me» ble kåret til Billboards ‘Top Rock Song of the Decade’. Det var nummer én mest spilte sang på amerikansk radio (uansett format) på 2000-tallet ifølge Nielsen Soundscan, med over 1,2 millioner avspillinger.

 

Blant alle disse utmerkelsene har de også blitt kåret til Billboards “Top Rock Group of the Decade” og mottatt ni Grammy Award-nominasjoner, tre American Music Awards, en World Music Award, en People’s Choice Award, tolv JUNO Awards, syv MuchMusic Video Awards, og har blitt innlemmet i Canadas Walk of Fame (2007). Med mer enn 23 hitlistetoppsingler og fans som spenner over hele verden, kan Nickelback skryte av tolv utsolgte verdensturneer på rad, hvor de har spilt for godt over 10 millioner diehard og beundrende fans.

Leave a Reply