SHEVILS + RAT LORD – spiller på KlubbØya tirsdag 9 August

SHEVILS + RAT LORD – spiller på KlubbØya tirsdag 9 August

TIRS 9/8 – Shevils + Rat Lord event link https://www.facebook.com/events/413453054127452/
Last Train, Oslo
Gratis for de med ukespass til Øya
150,- for andre
 
SHEVILS – kl 22
Shevils tidligere album “Lost in Tartarus” og “The White Sea” fikk anmeldere verden over til å trille femmere og seksere. Med sitt nye album, «Miracle Of The Sun», mottok de stående applaus fra et samlet pressekorps.
Hardcorebandet er kjent for sine eksplosive konserter og har spilt med Kvelertak, Shining og Buzzcocks. Opplev bandet før det er for sent. Shevils spiller nemlig med livet som innsats! Vinylen, med swirly gulfarge, finnes kun i 250 nummererte eksemplarer, og vil være til salgs på Last Train denne kvelden.
 
Noen ord om Shevils siste skive “Miracle of The Sun”
 
RAT LORD – kl 21
Grunnet Rat Lord sin elsk for hat og lette dager på jobb valgte de – til tross for at de sterkt misliker musikken – å tre inn i powerviolence- og grindcore-miljøet, da dette er de med kortest sanger, lavest kvalitet både i låtskriving og utførelse og færrest utøvere. Denne sjangeren havnet de først i, etter å ha prøvd og feilet innen black metal-sjangeren, som de valgte på grunnlag av hvor attraktive kvinnene er i dette miljøet. Skuffelsen de følte, og hatet de fikk til black metallen da dette viste seg å ha null effekt førte dem så rett inn i grindcoren. Men at det skulle vise seg å være så enkelt å slå igjennom i grindcore ble både en liten overraskelse og en stor lettelse for bandet. De ser positivt på sin fremtidige posisjon som det beste som noensinne har blitt skapt innen sjangeren.

Leave a Reply