CYPRESS HILL – ute med nytt album

CYPRESS HILL – ute med nytt album

Multi-Plantinum Hip-Hop legender Cypress Hill ute med  sitt 10. studioalbum “Back In Black”

 Ute med ny video til “Certified”:

 

Turné i 2022 inkluderer Slipknots Knotfest Roadshow 2022, flere festivaler og mer. Ny dokumentar – “Insane In The Brain : Cypress Hill” kommer 20.april

Cypress Hill gir ut sitt tiende studioalbum, “Back In Black”. Albumet er produsert av Black Milk og gis ut av MNRK. For å promotere utgivelsen er bandet ute med en nye video til låta “Certified” — se HER, og strøm Back In Black her.

“Back in Black” er Cypress Hills første fullengder siden “Elephants on Acid” i 2018. Albumet slippes i en hektisk periode for bandet; Cypress Hill avsluttet nylig en co-headliner-turné med Atmosphere, og feiret samtidig 30-årsjubileet for bandets banebrytende selvtitulerte debutalbum.

I tider der musikk i økende grad defineres av singler alene, ønsket Cypress Hills B-Real og Sen Dog å gjøre en forskjell ved å gi ut et album. «Back in Black», gruppens tiende studioalbum er ute i dag, og viser at gruppen flexer sine musikalske muskler og utfordret seg selv kreativt.

Med en fascinerende blanding av festlige, konfronterende, inspirerende, reflekterende og robuste sanger, skinner Cypress Hill gjennom hele “Back in Black”. Albumet  er en hyllest til Cypress Hills røtter og til returen av samarbeidet med produsenten Black Milk.

Sammen med albumet kommer en helt ny video for sangen “Certified”, regissert av Tillavision som laget 3D, AR og VR-film for Swae Lee, Pop Smoke, JuiceWRLD, Young Dolph, Lyrical Lemonade, Bape, Chinatown Market, Chicaco Bears, Patrick Mahomes og Kyler Murray.

B-Real sier: “If you’re making music, you don’t just want to make one song.”  “You want to make an album to show people like your skillset, your versatility, and to capture their minds. You can do that with one song, but an album is a journey. You have to take the trip. We were always fond of taking people on a journey, the rollercoaster ride, if you will, and you can only do that with an album.”

“This album is a return to our roots,” sier Sen Dog. “We were proud hip-hoppers back in the day and we’ve gone through it all. We’re proud to be part of the hip-hop industry. Doing a straight hip-hop joint was the way to go.” I løpet av sin karriere har Cypress Hill fått en stjerne på Hollywood Walk of Fame, solgt mer enn 9 millioner album og blitt nominert til tre Grammy Awards.

Cypress Hill legger snart ut på en massiv turné, som inkluderer opptredener på Slipknots Knotfest Roadshow 2022. En fersk dokumentarfilm om bandet, med tittelen Insane In The Brain: Cypress Hill, debuterer på Showtimes HIP HOP 50-banner den 20. april kl. 20.00 ET/PT.

Leave a Reply