RETROMONSTER – har sluppet nytt album

RETROMONSTER – har sluppet nytt album

Februar 2022 – RETROMONSTER har sluppet ny skive – “Skyldig Som Faen”

Klassisk 70-tallsinspirert hardrock i norsk språkdrakt! Sjekk den ut på spotify her: https://open.spotify.com/album/5n6nOWLAug7sAUgVIHQnTV?si=VXSmi7zMQiODIfepQdIEkA

Oslo-bandet RETROMONSTER holder rockefanen høyt og legger ikke skjul på at de har sansen for riff-basert hardrock med kraftig vokal, tordnende trommer og et energisk hammond-krydret driv. De går heller ikke av veien for to-stemte gitarpartier i beste Thin Lizzy-ånd.

Bandet følger opp Ut Av Et Jerngrep fra 2020 og er nå aktuell med albumet Skyldig Som Faen som ble sluppet digitalt og fysisk i februar 2022. Singlene Dommedagsmaskin og Svart Gull har begge nådd flere radiostasjoner i landet, og skiva har allerede rukket å høste gode anmeldelser hos blant annet Platespilleren.com og HeavyMetal.no.

Her er link til bandets nyeste video, laget av Tumblewinefilms, samme selskap som har laget Dumdum Boys “Kort Rødt Skjørt” og flere Hellbillies-videoer
 

Gutta i bandet har i flere år vist at de behersker mange av landets største rockescener. Vi snakker vokalist og gitarist fra Led Zeppelin-tributebandet Gentle Groove, samt gitarist fra Pink Floyd-hyllestbandet Saucerful of Secrets, som har slått seg sammen med trommis fra Uriah Heep-Ken Hensley sitt band Live Fire.

Etter flere tiår på veien i ulike band tok til slutt lysten på å lage egen musikk over! Bandet bærer sin inspirasjon utenpå og man kan helt klart høre gjenklang fra Purple, Sabbath, AC/DC og andre band fra rockens gullalder, i gjengens musikalske DNA, samtidig som de trår ny musikalsk grunn ved å kle låtene i norske, ofte samfunnskritiske, selvironiske og ærlige tekster. Skyldig Som Faen tar lytteren med inn i syndens univers.. Tekstene sparker oppover og innover, i en salig blanding av samfunnskritikk og selvutlevering.

Den som ikke lar seg rive med av RETROMONSTERs energiske driv bør snarest sjekke sin egen puls! Revival-rocken lever i beste velgående!!

Bandet består av:
Jan Erik Salvesen (Gentle Groove, Pærle Jam, The Wheel) – vokal
Simon Sigurdson (Gentle Groove, Pærle Jam, Jack In The Box) – gitar
Tom Arne Fossheim (Wonderworld, Ken Hensleys Live Fire) – trommer
Lasse Moe Hennum (A Saucerful Of Secrets) – gitar
Fredrik Gundersen (Pærle Jam) – bass

Leave a Reply