INFERNO: THE INFERNAL RESURRECTION II

INFERNO: THE INFERNAL RESURRECTION II

INFERNO: THE INFERNAL RESURRECTION II

Inferno Metal Festival ønsker alle velkommen til del 2 av THE INFERNAL RESURRECTION etter en suksessfull kveld på Sentrum Scene. De skal gjenta det hele med en ny konsert. Begivenheten vil finne sted på Rock In 29. juni 2021!

Bandene som skal spille er doom-trioen SUPERLYNX og horror metal-bandet THE DEVIL’S REJECTS. Begrenset antall billetter til salg nå: https://www.ticketmaster.no/event/666349.

SUPERLYNX

Superlynx er en psykedelisk doom- og stoner-trio som ble dannet i 2013. Bandet blander sammen diverse sjangre til sitt eget unike uttrykk bestående av doom, psych, meditativ atmosfære og tung droning rock. Superlynx ga nylig ut sitt tredje album «Electric Temple» på Dark Essence Records. Albumet er både en fortsettelse av det de har gjort før, og en videre utvikling der bandet forsker ut nytt terreng. Et nært familiemedlem av bandet som nylig døde har også satt et dypt preg på albumet. Superlynx tilbyr atmosfæriske konserter med massevis av tyngde og mørk vakker atmosfære som hjemsøker og trollbinder publikum – så få med deg Superlynx når de spiller på The Infernal Resurrection II.

https://www.facebook.com/superlynxband

THE DEVIL’S REJECTS

Oslobaserte The Devil’s Rejects kan by på en salig blanding av black thrash og heavy metal som er som skapt for headbanging, øldrikking og god stemning! Bandets siste utgivelse, «Blood Feast», kom i fjor og høstet solide kritiker fra pressen. Metal Hammer Italia ga skiva «Top Album»-stempelet og skrev «The point is that The Devil’s Rejects have managed to throw thrash (Slayer style), black (not to mention Darkthrone), heavy (at times the Maidenian inspiration is clear), with some splash of doom and death, bringing out a soup that is as toxic as it is dependent». Ikke så rart; for med alle låter basert på kult- og skrekkfilmer, som «She Wolf of the SS», «Seven Women for Satan» og «Color me Blood Red», så vet The Devil’s Rejects hvordan man setter den rette stemningen! Så få med deg et av Norges mest lovende nykommere – dette blir en konsert du vil huske!

https://www.facebook.com/thedevilsrejectsnorway/