Bergensartist Chris Wicked ute med ny singel/video

Bergensartist Chris Wicked ute med ny singel/video

Bergensartist Chris Wicked ute med ny singel/video

 

Etter første singel, «Aleine», hvor Black Metal legenden Gaahl bidro som gjestevokalist er Chris Wicked nå klar med singelen «Sørgebånd». Dette er den mest nedstrippede låten på det kommende albumet, en følsom og melankolsk perle som river godt i sjelen, hvor Taake’s Hoest bidrar på bass. De siste dagene har man kunnet høre sangen på P1.

Albumet "Aleine" slippes via Apollon Records 16 april.

 

Sjekk ut musikkvideo her:

 

 

"Sørgebånd" audio
https://orcd.co/chrissorg

 

Chris Wicked er en erfaren artist fra Bergen, best kjent som vokalist i Malice In Wonderland hvor han turnerte rundt om i verden og ga ut flere album, EP’er og singler. Etter en turné i Kina med finske Negative ble artisten hentet til Finland hvor flere år ble tilbragt med turné- og festivaljobbing, så vel som flere TV-opptredener, deriblant som front-artist for TV-aksjonen.

Tilbake i Bergen ble bandet etter hvert lagt ned og Chris har brukt de siste årene på å skape et nytt sound med norsk språkdrakt – nå som soloartist. Den senere tid er tilbrakt i Polyfon Studio og debut-albumet er nå innspilt.

Selv om deler av Black Metal-eliten som Gaahl (Gaahls Wyrd), Hoest (Taake, Gorgoroth), V’gandr (Helheim, Taake) og Niklas Kvarforth (Shining SE) bidrar på albumet er det på ingen måte hard musikk det er snakk om. Dette er melankolsk og fengende, til tider lavmælt, med et mørkt, vakkert og unikt uttrykk, inspirert av artister som The Cure, Nick Cave, David Bowie og Depeche Mode.

Etter første singel, «Aleine», hvor Black Metal legenden Gaahl bidro som gjestevokalist er Chris Wicked nå klar med singelen «Sørgebånd». Dette er den mest nedstrippede låten på det kommende albumet, en følsom og melankolsk perle som river godt i sjelen.

https://www.facebook.com/chriswicked