Razorbats smakebit fra nytt album

Razorbats smakebit fra nytt album

Første smakebit fra Razorbats nye album

Razorbats slipper deres neste album "Mainland Rock n Roll" i april. Albumet forteller historier om store drømmer, fester, fristelser, break-ups og sosialt stigma. Universelle temaer som er en del av livet du velger som rockesoldat. Albumet er en hyllest til rocker-livsstilen og livet skal være en fest! Så bli med på en tur til den mørke siden! Det kan fort bli ganske forbannet varmt her, men det er mye morsommere enn “The Masked Singer”!

 

Første singel fra Mainline Rock ’N’ Roll er den drivende mid-tempo rockeren «Little Ms. Crazy». Låta tar for seg den klassiske historien om streitingen som forelsker seg i en gjennomført frika dame. Han klarer selvsagt ikke helt å forstå seg på henne, og begynner å tenke at det er noe galt med henne. Kanskje er hun utro eller er hun bare sprø? Vår venn streitingen blir mer og mer paranoid og oppfører seg som en komplett idiot. Helt til hun ikke gidder mer og dumper han. Det tar han så klart som en bekreftelse på at det var henne det var noe feil med hele tiden. 
 

https://www.facebook.com/razorbats/