ILLT er ute med sin debut single

ILLT er ute med sin debut single

Bilde: Jørn Veberg

ILLT er ute med sin debut single. Debualbumet «Urhat», som slippes i høst 2021 via Indie Recordings, har med seg store internasjonale musikere fra bl a Megadeth, Soilwork, Chrome Division og Nile

Du kan høre på debut singlen  "Scythian King" her: https://orcd.co/scythianking

LLT er alter egoet til den norske komponisten og gitaristen Roy Westad. Det er en kompromissløs lekegrind, en spypose, og en kjærlighetserklæring til ekstremmetallen som kunstform. På debutalbumet «Urhat» har han med seg store internasjonale musikere fra bl a Megadeth, Soilwork, Chrome Division og Nile. Albumet ble mikset av den anerkjente produsenten Kurt Ballou (High On Fire, Kvelertak, Zeal & Ardor), og mastret av Grammy-vinnende Alan Douches.

 

ILLT har kommentert: «Scythian King handler om krigføring i de mørke århundrer (det forrige, ikke det vi er på inn i nå), og hvordan menneskets intoleranse, frykt, altoppslukende grådighet og egeninteresser brutalt har formet jorda gjennom tusener av år. Jeg koste meg med å skrive en låt med sverd i seg uten å måtte posere bredbeint med ett.»

  Facebook