Veislakt med fersk musikkvideo

Veislakt med fersk musikkvideo

 

Veislakt med fersk musikkvideo

Fredag 29. Mai slipper Veislakt musikkvideo til låten "Roa Skallen Din Ner" ifra sin fjerde plate «Dræbe» (bokmål: Dreper) som ble sluppet 8. Mai 2020.

Musikkvideo "Roa Skallen Din Ner"Låten "Roa Skallen Din Mer"  handler om galskapen Donald Trump har levert som President i USA, og veien han har gått for å bli det.

I musikkvideoen vises dette med bilder ifra hans tidligere karriere som business-mann, og hva slags galskap Donald Trump har gitt støtte til og hvem hans hovedfølgere er.

 

Litt om platen "Dræbe":

«Dræbe» inneholder 9 låter på under 33 minutt som ikke retarderer, ikke knekker i sammen, men viser fingeren til alle ører som lytter. En plate som skal spilles virkelig høyt og mye.

Veislakt synger vanligvis på Jærsk, jærsk og atter jærsk. Men for en gangs skyld så inneholder denne platen en låt skrevet på engelsk, og en cover av Dead Boys sin «Sonic Reducer».

Platen blir gitt ut på Vinyl med gatefold, Oransje Vinyl med gatefold (Ltd. Edition), Kassett, CD og Digitalt.

"Dette er et soundtrack til galskap"-Heavymetal.no
Veislakt begynte smått som et punk enmanns-prosjekt av vokalist René Undem i 2013. Men etter at EP´en «Hommersand EP» ble sluppet i 2014, så ble det kjapt samlet sammen til et band.

I løpet av årenes løp så har Veislakt gått ifra punk til å utvikle seg til mer hardcore, mer metal og mer stoner metal i løpet av alle utgivelsene som har blitt sluppet til nå. Bandet har begynt å bruke mer og mer av inspirasjoner som StrifeSick Of It AllIron Maiden, Refused og Machine Head for å nevne noen.

Veislakt har av og til blitt referert til band som KvelertakThe Good The Bad & The Zugly og Turboneger.

Veislakt:

René Undem – Lead Vocals

Mads Arild Hamre – Lead Guitar, Backing Vocals

Thord Gilje Hamre – Rhythm Guitar, Backing Vocals

Stian Askeland – Bass

Tommy Utsola – Drums

 

Recorded at Studio Valhalla

Technician: Ragnar Nord-Varhaug

Produced by René Undem & Mads Arild Hamre

Mix & Master by Arvid Tjelta

Album Cover: Helge Knutsen

Cover layout by Svartpelz

Photos: Fredrik Undem

 

Veislakt på Facebook:

https://www.facebook.com/Veislaktmusic