LED ZEPPELIN – CELEBRATION DAY

LED ZEPPELIN – CELEBRATION DAY

LED ZEPPELINs Celebration Day Strømmes Eksklusivt På YouTube i En Begrenset Periode Fra Førstkommende Lørdag, 30.Mai

Den anerkjente konsertfilmen fra bandets legendariske 2007-konsert vil bare være tilgjengelig i tre dager på den offisielle Led Zeppelin YouTube-kanalen Klikk her for å se visningen som begynner lørdag 30.mai kl. 21:00

 

Led Zeppelin har inngått et samarbeid med YouTube for denne eksklusive strømningen av Celebration Day, konsertfilmen som dokumenterer bandets historiske liveopptreden fra 2007-hyllestkonserten for deres kjære venn og Atlantic Records-grunnlegger Ahmet Ertegun.

 

Celebration Day vil bli strømmet i sin helhet i tre dager, kun på Led Zeppelins YouTube-kanal. Premieren er førstkommende lørdag kl. 21:00. Klikk her for å se traileren til Celebration Day.

 

Led Zeppelin inntok scenen i Londons O2 Arena 10.desember 2007 til bandets første headlinerhow på 27 år og en av de mest, vilt etterlengtede konsertene i rock’n’roll-historien –  20 millioner mennesker søkte om billetter gjennom et verdensomspennende lotteri! Grunnleggerene John Paul Jones, Jimmy Page og Robert Plant fikk selskap av Jason Bonham, sønn av avdøde Led Zeppelin-trommeslager John Bonham, for en drøyt to timers kraftpakke med bandets blues-infuserte og svært gjennkjennelige rock’n’roll. Konserten inneholdt nå legendariske fremføringer av kjennelåter som "Whole Lotta Love", "Rock And Roll", "Kashmir", "Black Dog" og "Stairway To Heaven." (Full settliste nedenfor.) Både video og lyd av konserten ble utgitt i 2012, og tjente både kritikerros og kommersiell suksess over hele kloden og vant en Grammy®-pris for beste rockealbum.

 

LED ZEPPELIN Celebration Day

Settliste:

 

1. Good Times Bad Times

2. Ramble On

3. Black Dog

4. In My Time Of Dying

5. For Your Life

6. Trampled Under Foot 

7. Nobody’s Fault But Mine

8. No Quarter

9. Since I’ve Been Loving You

10. Dazed And Confused

11. Stairway To Heaven

12. The Song Remains The Same

13. Misty Mountain Hop

14. Kashmir

15. Whole Lotta Love

16. Rock And Roll

 

I 1968 dannet Jimmy Page Led Zeppelin, et av de mest innflytelsesrike, nyskapende og suksessrike bandene innen moderne musikk, som har solgt mer enn 300 millioner album verden over. Bandet steg opp fra asken til The Yardbirds, da Page hentet inn Robert Plant, John Bonham og John Paul Jones. I 1969 ga Led Zeppelin ut sin selvtitulerte debut som ble produsert av Jimmy Page, i likhet med alle påfølgende album. Det markerte begynnelsen på en 12-årig dominans, der gruppen ble ansett for å være det største og mest innovative rockebandet i verden.

 

Led Zeppelin blir fortsatt hedret for sin sentrale rolle i musikkhistorien. Bandet ble innsatt i Rock & Roll Hall of Fame i 1995, fikk en Grammy Lifetime Achievement Award i 2005, og et år senere tildelt Polar Music Prize i Stockholm. Bandet ble hedret for sitt livslange bidrag til amerikansk kultur ved Kennedy Center Honours i 2012. De seneste årene har bandet vært opptatt med en unik re-utgivelseskampanje av bandets studio og live-album, samt deres BBC-sessions, som nådde topp 10-plasseringer over hele kloden mens de samlet toppkarakterer og kritikerros over alt.

www.ledzeppelin.com