KREATOR TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2020

KREATOR TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2020

KREATOR TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2020

Vi kan bekrefte de tyske thrash metal-legendene KREATOR til Inferno Metal Festival 2020! Dette blir bandets første konsert på Inferno Metal Festival og vi er stolte av å en av pionerene innen tysk thrash metal når vi feirer vårt 20 års jubileum.

INFERNO METAL FESTIVAL 2020:

KREATOR – VENOM – MAYHEM – MARDUK – IHSAHN – KAMPFAR – VED BUENS ENDE – VREID – CADAVER – MYRKSKOG – BÖLZER – BENIGHTED – WHOREDOM RIFE – UADA – DJERV – HAMFERÐ – DYSCARNATE – 1914 – SOLBRUD – SYLVAINE – VALKYRJA – ASAGRAUM

+ MANY MORE TO BE ANNOUNCED

 

KREATOR

Kreator sin historie går helt tilbake til 1982 da bandet startet opp under navnet Tormentor. Det var på denne tiden Kreator la grunnlaget for et band som skulle bli en del av Tysklands svar på «The Big Four of American thrash metal» (Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth) – nemlig «the Big Three of German thrash», sammen med Sodom og Destruction. Selv om Kreator spiller thrash metal, så har bandet aldri vært redde for å strekke strikken innenfor sjangerrammene. Dette har gjort Kreator usedvanlig sterk og står fremdeles som et av de feteste bandene innen thrash metal igjennom flere tiår. Med klassiske album som «Endless Pain» og «Pleasure to Kill» til nyere godbiter som «Phantom Antichrist» og «Gods of Violence» så blir det ikke et kjedelig sekund når Kreator spiller på Inferno Metal Festival for aller første gang.

https://www.facebook.com/KreatorOfficial/

INFERNO METAL FESTIVAL 2020

Inferno Metal Festival 2020 markerer festivalens 20 års jubileum. Festivalen er den lengstlevende metalfestivalen på norsk jord og en av den viktigste innenfor extreme metal verden over. Vi er stolte over å holde denne posisjonen og vil forsette å fronte norske metal-band samtidig som vi sørger for å få band fra alle verdens hjørner til Norge. Inferno Metal Festival holdes over fire hele dager på Rockefeller Music Halls’ to scener Rockefeller og John Dee hver eneste påske. Festivalen har vært utsolgt de siste årene og over halvparten av publikum kommer fra utlandet. Billettsalget inkluderer land som Kina, Australia, Chile, Japan, Taiwan, Canada, USA, Columbia, Argentina og mange mange flere.

BILLETTER

4 dagers billett: 2500,- NOK

Dagsbillett: 800,- NOK

http://tickets.infernofestival.net

CLARION HOTEL® THE HUB – OFFISELT FESTIVALHOTELL

Infernos offisielle hotell for 2020 er Clarion Hotel – The Hub. Få rabatt ved å bestille nå ved å bruke bookingkoden INFERNO.

På hotellet vil både Infernos crew, artister og publikum bo under festivalen. Hotellet er også hjem til konferansedelen av programmet kalt Inferno Music Conference. I tillegg vil du finne DJ-er i baren både før og etter festivalen.

Gå til https://infernofestival.net/no/festival/hotel.aspx for flere detaljer eller til https://www.nordicchoicehotels.com/hotell/?search=inferno-no for bestilling.