IRON MAIDEN quiz

IRON MAIDEN quiz

ETEARNAL TERROR LIVE og LEGEND TRONDHEIM organiserer IRON MAIDEN QUIZ kveld både i Oslo og Trondheim

KNIVEN (Oslo) og Fru Lundgreen (Trondheim)

 

22. November2018
( kl 20:00)

 

IRON MAIDEN
-quiz kveld-
  

Gratis inngang

Sjekk aldersgrense for klubbene

 

Facebook Event Trondheim

Facebook Event Oslo

Eternal Terror Live og Legend Trondheim har fått tilsendt et pent knippe Iron Maiden figurer og pins i tillegg til ett par hele sett av de nye remastrede CD utgavene av de fire første platene til bandet som slippes 16. november. En limitert versjon av «The Number of the Beast» er også med i bunken. For å bli kvitt dette, blir det arrangert Iron Maiden quiz på Fru Lundgreen i Trondheim og på Kniven i Oslo 22. november. Les deg opp på bandet og bli med i kampen om de lekre premiene. Det vil også være DJ til stede som vil spille masse herlig Maiden-musikk så lenge det er folk i lokalet.h metal)