TONS OF ROCK 2019 – artistslipp

TONS OF ROCK 2019 – artistslipp

KISS, Def Leppard, Dropkick Murphys, Testament og mange flere bekreftet til Tons of Rock 2019!

 

Ingen band har vel inspirert flere hardrockere, og gitt generasjoner så mye glede med sine fantastiske show som KISS. Etter 45 år har rock n roll-legendene KISS kunngjort at de i 2019 drar ut på sin siste turné noensinne.
I dag ble det kjent at det ikoniske livebandet med over 100 millioner solgte album er bekreftet til Tons of Rock i Oslo med showet END OF THE ROAD.

Annonseringen skjer parallelt med at Norges største rockefestival lanserer tidenes norske festival line-up og svarer sitt publikum med et gigantisk programslipp. Mer enn nok til alle. Det norske rock og metallpublikummet får nærmest hele ønskelista si med KISS, Def Leppard, Dropkick Murphys, Gluecifer, In Flames Behemoth, Mayhem, Ulver, Testament og mange flere.

 
KISS vil takke den norske fansen!
-Alt vi har bygget og alt vi har erobret de siste fire tiår, kunne aldri ha skjedd uten millioner av fans over hele verden som har fylt klubber, arenaer og stadioner i løpet av disse årene. Dette blir den ultimate feiringen for de som har sett oss og en siste sjanse for de som enda ikke har opplevd oss, sier KISS som kommentar til lanseringen. Vi er ekstremt stolte over at KISS vil legge denne konserten til Tons of Rock. Millioner av Kiss-fans verden over har lenge fryktet at dagen vil komme. Dagen da tidens mest ikoniske hardrock band forteller verden at de legger opp. Men er det noen som går ut med et smell så er det virkelig KISS. Alle som har tatt i en gitar eller hørt på rock har et forhold til dette bandet sier bookingsjef Jarle Kvåle.

To av verdens mestselgende band på samme festival
De britiske legendene i Def Leppard er også bekreftet til Tons of Rock. Britene har solgt over 100 millioner album, og nylig avsluttet de en stadionturne i USA med imponerende 1 million solgte billetter. I tillegg er de en av fem band i verden som har solgt mere en 10 millioner eksemplarer av to ulike album med Pyromania og Hysteria. Mange av dem her i Norge så på Ekeberg blir det garantert allsang og hitparade.

Tre dager med rock og metalfest i Oslo
-Tons of Rock er på 5 år blitt en stor og anerkjent internasjonal festival. De store banda ønsker å spille hos oss. Og med dagens programslipp så er vi sikre på at også publikum er fornøyd. Vi opplever massivt engasjement og flere av dagens bekreftede artister har lenge stått øverst på ønskelista til vårt publikum. Tons of Rock skal være stedet der du får internasjonale giganter side om side med alle de spennende og kreative bandene som vokser frem i rock og metal sjangeren sier Jarle Kvåle, bookingsjef  i Tons of Rock.
 
Drømme line-up i boks!
Live Nation har siden oppstarten vært leverandør av flere av de største bandene til Tons of Rock og er svært imponert over årets Tons of Rock program og den nye festivalarenaen. 
Når man setter sammen et festivalprogram så har man som oftest ønsker om hvilke artister man vil ha med og hvordan programmet skal se ut. Mange ganger må man gå til plan b eller c fordi det ikke går opp. 2019 er året Tons of Rock har fått til det faktiske programmet vi har ønsket oss. Sleng inn Ekebergsletta i miksen og du har den perfekte rockefestivalen, sier head promotor  i Live Nation Norge Martin Nielsen.

Dagsbilletter i salg 31. oktober kl 09

https://www.tonsofrock.no/