AUDREY HORNE spiller på USF Verftet i Bergen

AUDREY HORNE spiller på USF Verftet i Bergen

 

USD Verftet (Røkeriet)
(Bergen) 

10.11.18
(Dørene åpner: 19:00)

AUDREY HORNE

Billettpris: 320/250NOK+billettavguft

Aldersgrense: 18 år (vergeordning min. 15 år)
Billettsalg:

 

https://www.ticketmaster.no/event/579115

 

 

 Facebook Event

 

https://www.facebook.com/events/2072123299720329/

 

 

 

Audrey Horne feirer 15 års jubileum med storslagen konsert på USF Verftet!

I 15 år har Bergens-bandet Audrey Horne gjort Rocke-Norge til et bedre sted å være. Det skal feires på spektakulært vis med karriereoppsummerende konsert på USF Verftet 10. november.

Bandet har helt siden debuten «No Hay Banda», som var nominert til to og vant en Spellemannpris, gravd ut sin egen sjangermessige nisje her til lands. Det handler om mye energi, svart humor og de beste rockeriffene man kan fore øregangene med.

Audrey Horne har samarbeidet med stjerneprodusenter som Joe Baressi og gjort jobben selv, alt etter som – alltid med samme resultat – et sett med gnistrende låter som funker like godt på stereoanlegget som fra konsertscenen.

Publikum har vært enige, «Youngblood» og «Pure Heavy» markerte seg godt på VG-lista, og bandets nyeste plate, «Blackout», klatret høyt på de offisielle albumlistene i Tyskland. Legg til at både den og sine forløpere har blitt kåret til både månedens og årets album i en drøss med toneangivende rockepresse verden over.

I løpet av sin 15-årige rundreise på konsertscenene i Europa har de turnert med storheter som Danko Jones, Papa Roach og delt scene med Rammstein på Hellfest. Og det er i konsertformatet at den gnistrende kjemien til Audrey Hornevirkelig eksploderer.

Liker du Led Zeppelin, Alice in Chains, Thin Lizzy, Soundgarden og Iron Maiden, så vet du hvilken bursdagsfest du skal løse billett til 10. november i år. Det er godt mulig det kommer noen overraskelser underveis. Sees på Verftet!

 

https://www.facebook.com/AudreyHorneOfficial
https://www.facebook.com/usfverftet