MARATON slipper sin første musikkvideo

MARATON slipper sin første musikkvideo

Maraton slipper sin første musikkvideo "BLOOD MUSIC" tirsdag, 27. februar og debut albumet slippes seinere i år via Indie Recordings og om noen få dager spiller de på by:Larm festivalen i Oslo.

Vokalisten i bandet, Fredrik Klemp Bergensen, er kjent fra tv skjermene som finalist i Idol 2011 og han kommenterer om "Blood Music" "Se for deg selv i en situasjon der kroppen din er totalt ustemt. Hovedkompomenten som balanserer kroppen din er tatt fra deg. Det er som en fantomsmerte, der en person en gang var en del av deg, ikke er det lenger. Denne sangen var hovedsakelig laget for å synliggjøre tilstanden psykologisk/mentalt når du mister noen. Når du er alene og føler at du må bygge deg selv fra bunn av. Men den skildrer også den desperate følelsen av å gjør det slutt med noen du har vært sammen med utrolig lenge. Jeg har vært igjennom begge!"

 

Maraton er en ny og spennende mix av pop, rock, metall og prog – ubundet av "prog"-sjangerens ironiske kjetting.Ved å sveise sammen inspirasjon fra band som Mars Volta, Muse og Meshuggah, har bandet klart å drømme opp et distinkt og ikonisk lydbilde som huser teknisk trommespill utført med maskinaktig presisjon, jordskjelv-vekkende bass,  skimrende gitarer og sakral vokal. Til tross for denne rare og vidunderlige blandingen, presenterer låtene seg som overraskende fengende, men samtidig tidløse, og noe som bør nytes og absorberes gjennom mer enn èn gjennomlytting. Hovedtemaet til dette albumet er den mentale tilstanden et menneske kan ha. Alle skjevheter og egenskaper som gjør deg til deg. Det er også tematisert mange psykologiske hendelser som kan treffe deg på din lange lifslinje.

M

a

r

a

to

n

er

:

F

r

a

n

k

R

ø

e

F

r

e

d

r

i

k

B

e

r

g

e

r

s

e

n

K

l

e

m

p

V

e

g

a

r

d

L

i

v

e

r

ø

d

Jo

n

V

e

g

a

r

d

N

æ

ss

M

a

g

n

u

s

Jo

h

a

n

s

e

Maraton er:
Frank Røe
Fredrik Bergersen Klemp
Vegard Liverød
Jon Vegard Næss
Magnus Johansen

https://www.facebook.com/maratonband/

https://www.maratonmusic.com