INFERNO FESTIVAL 2018 – Komplett lineup

INFERNO FESTIVAL 2018 – Komplett lineup

Etter at siste headliner – SATYRICON  – samt to andre band –Electric Wizard og  SCHAMMASCH ble annonserte i løpet av de siste dagene, så har vi komplett lineup på plass for Inferno Metal festival 2018

Satyricon ble dannet i 1991 og i 1994 ga bandet ut de to klassikerne «Dark Medieval Times» og «The hadowthrone». Siden den gang har Satyricon vært å regne som et av de viktigste bandene innenfor norsk black metal. Bandet har aldri vært redd for å tråkke opp egne stier og med skiver som «Nemesis Divina» og «Rebel Extravaganza» banet de vei for nye retninger innen sjangeren. Satyricon har hele tiden klart å holde seg i teten med populære skiver som «Volcano», «Now, Diabolical», «The Age of Nero» og «Satyricon». Med et splitter nytt album ute, «Deep Calleth Upon Deep», er Satyricon tilbake med et av sine beste verker. Så forvent deg kun det beste når Satyricon vender tilbake til Inferno Metal Festival i 2018!
https://www.facebook.com/SatyriconOfficial/

 

Satyricon-2017.jpg

 

 

Electric Wizard er et britisk doom metal-band som ble dannet i 1993. Bandet har hittil gitt ut 8 studioalbum og slipper ny skive i november. Med album som «Dopethrone» og «Come My Fanatics….» har Electric Wizard blitt hyllet som noe av det beste innen dagens doom metal-scene. Electric Wizards nye album, «Wizard Bloody Wizard», er noe av det tyngste du kommer til å høre i år. Forvent deg et album som tar doom metal på alvor med et sound som får bakken under deg til å skjelve. Slik vil det også bli når doom metal-legendene fremfører sin magi på Inferno Metal Festival for aller første gang!
https://www.facebook.com/electricwizarddorsetdoom/

 

Electric Wizard.jpg

 

 

Schammasch fant sammen tilbake i 2009 i Sveits. Siden den gang har de gitt ut tre studioalbum og en splitter ny EP som har fått navnet «The Maldoror Chants: Hermaphrodite» som kom tidligere i år. Deres musikk er ikke for de følsomme og tar deg med igjennom et rent black metal-helvete. Om du liker musikk med tykk atmosfære så er Schammasch et band som du må sjekke ut. Så benytt sjangsen og få med deg Schammasch når de avholder sin første konsert på norsk jord under Inferno Metal Festival 2018!
https://www.facebook.com/SCHAMMASCH/

 

Schammasch.jpg

 

 

INFERNO FESTIVAL 2018 LINEUP
EMPEROR – SATYRICON – OBITUARY – ELECTRIC WIZARD – IHSAHN – CARPATHIAN
FOREST – DARK FUNERAL – KATATONIA – NAPALM DEATH – FLESHGOD APOCALYPSE –
TSJUDER – MEMORIAM – NAGLFAR – ORIGIN – GRAVE – ONE TAIL, ONE HEAD –
NECROPHOBIC – KRAKOW – ODIUM – NORDJEVEL – AUÐN – DJEVEL – MEPHORASH –
AHAB – SCHAMMASCH – SINISTRO – NAÐRA – EARTH ELECTRIC – VANHELGD – UADA –
DODECAHEDRON – WIEGEDOOD – ERIMHA – ULSECT

 

INFERNO METAL FESTIVAL 2018
Inferno Metal Festival er den eldste og mest ekstreme metal-festivalen i Norge, og en av de viktigste ekstreme metal-festivalene i verden. Vi er veldig stolte av å holde denne posisjonen, og vi vil fortsette med å fronte norsk metal og invitere band fra hele verden til Norge. 2018 blir den 18. utgaven av festivalen som stadig er under utvikling og fra og med 2018 vil festivalen utvides til hele fire dager på vår hovedscene på Rockefeller. Og ikke nok med det, vi utvider også fra 4 til 5 band per dag på hovedscenen. Så det blir hele 8 flere band å se på Rockefeller under Inferno Metal Festival 2018.

BILLETTER
Billetter kan kjøpes via TicketMaster eller via Paypal fra Inferno festival sin webside

Festival har 18 års grense. Billetter er ikke refunderbare.

2018: 4-dagerspass – 29. mars – 1. april 2250 NOK
2018: Torsdag – 29. mars 750 NOK
2018: Fredag – 30. mars 750 NOK
2018: Lørdag – 31. mars 750 NOK
2018: Søndag – 1. april 750 NOK

PS: Billettavgift er inkludert i prisen. Frakt er også inkludert på ordre fra utlandet via PayPal.

INFERNO METAL FESTIVAL HOTEL: SCANDIC ST. OLAVS PLASS
For andre året kan vi annonsere Scandic St. Olavs Plass som vår offisielle festivalhotell. Scandic St. Olavs Plass er plassert i Oslo sentrum med en ti minutters gange til Rockefeller. Flytoget fra Gardermoen stopper på Nationaltheatret stasjon og har gåavstand til hotellet. Hovedgaten Karl Johan og Nasjonalgalleriet er like ved for de som vil handle og utforske byen. I all hovedsak er hele byen i nærheten av hotellet og klar for å oppleves! Inferno Music Conference (IMC) vil også være på hotellet samt at det vil være stands, kino og annet moro. Offisielle vorspiel og nachspiel vil holdes i hotellbaren.

I festivalperioden 25. mars til 2. april tilbyr Scandic St. Olavs Plass disse prisene på hotellrom:
tilbudet gjelder til 1. februar 2018:
Enkeltrom: NOK 725,- per natt inkludert frokost.
Dobbeltrom: NOK 999,- (NOK 499,- per person) per natt inkludert frokost.
Booking: Web: https://www.scandichotels.no
Velg Scandic St. Olavs Plass og fyll ut skjemaet. Bruk bookingkode: BINF250318

http://www.infernofestival.net