DYING FETUS spiller på Vulkan Arena den 17. oktober

DYING FETUS spiller på Vulkan Arena den 17. oktober

DYING FETUS

supp: Beyond Creation, Disentomb og Psycroptic
 

Vulkan Arena (Oslo) – 17.10.2017   

(Dørene åpner: 19:30)

Billettpris:

Vanlig: 395

Aldersgrense: 18 år

https://www.facebook.com/events/975616559247105/

Billetter kjøper du her eller i døra

 
 
DyingFetus_17.jpg

DYING FETUS:
Musikalsk integritet og selvstendighet er to prinsipper Dying Fetus alltid har levd etter.
Bandet ble formet i 1991, og er anerkjent verden over for eksepsjonell låtskriving gjennomgående i de syv studioalbumene. I år hevet de listen igjen da de slapp sitt 8ende album Wrong One To Fuck With, og opprettholder sin posisjon som den dominerende kraften i dagens death metal.

DISENTOMB:
Det australske, brutale death metal bandet DISENTOMB er tilbake i Europa. Bandet har levert blodbad siden de slapp albumet Misery i 2014. Bandet har turnert i Asia, Australia og Europa og i 2014 i USA, noe som gjør dem til et band med verdens erfaring innenfor death og slam.

PSYCROPTIC:
Psycroptic startet opp i 1999 og har lansert 5 kritikerroste album. Når det sjette albumet kommer kan de by på mer vokal-variasjon, mye instrumental melodi og igjen overbevise hvordan bandet mestrer sitt håndverk. Bandet har turnert verden rundt med store navn som Cannibal Corpse, Suicide Silence, Decapitated, Obituary, Nile, The Black Dahlia Murder, Aborted, Suffocation, Cryptopsy, Vader og Hate Eternal for å kun nevne noen. Man kan trygt si at Psycroptic har en solid plass innenfor heavy metal og alt herfra og ut for bandet – det er bonus.

BEYOND CREATION:
Siden bandet slapp sitt album ”The Aura” har de blitt en av de mest innovative og banebrytende bandene innenfor sjangeren metal i dag. Med deres originalitet, perspektiv og hardt arbeid har bandet landet en plateavtale med det Europeiske selskapet Season Of Mist. Hvor enn bandet spiller har publikum same oppfatning: dette er et band med profesjonelle opptredener, karismatisk utstråling, åpenbar ekspertise og 100 % presisjon på scenen.

 
https://www.facebook.com/DyingFetus/
https://www.facebook.com/disentomb/
https://www.facebook.com/psycroptic/
https://www.facebook.com/BeyondCreationOfficial/
https://www.facebook.com/vulkanarena/