ARCHITECTS – Oslo – Vulkan Arena

ARCHITECTS – Oslo – Vulkan Arena

Onsdag var det igjen duket for et stort metal-navn på en scene i Oslo da Architects gjester Vulkan Arena.  Architects som i en årrekke har vært et velkjent navn på metalcore scenen har opp gjennom årene hatt en variert stil i både skriving og framføring av arbeidet sitt.

Ettersom jeg så dem sist i Januar 2016 hadde jeg blandede følelser for denne konserten. Da de spilte på Rockefeller var det enormt varierende kvalitet både på lys og deres opptreden.

Denne gangen var det en positiv opplevelse. Allerede før  Architects går på er det enormt god stemning i salen og det er allsang på System of A Down – Chop Suey. Selv om vokalen var litt lav, var det er godt, velbalansert lydbilde og spennende lysproduksjon. For oss fotografer var det en utfordrende affære, men for publikum var det et show verdt å få med seg.

Publikum er raskt ute med å ønske seg låter, men Sam snakker det vekk med at de har et setliste de har store planer om å følge og at de har tro på at alle blir fornøyde til slutt. Undertegnedes personlige høydepunkt var publikumsfavoritten These Colors Don’t Run som kom allerede som låt nummer tre.

I det store og  det hele var det en meget underholdene konsert med høy energi og allsangfaktor gjennom hele settet.

Architects_Oslo_17.jpg

https://www.facebook.com/architectsuk