DRAGONFORCE tilbake til Oslo (7/11)

DRAGONFORCE tilbake til Oslo (7/11)

DRAGONFORCE kommer til Oslo og Vulkan Arena 7. november.

Det veletablerte, Grammy-nominerte, og ekstremt melodiske power-metalbandet DragonForce lanserer sitt syvende album, «Reaching Into Infinity», 19. mai. Igjen produsert i samarbeid med Jens Bogren (Opeth, Katatonia, Soilwork), den ekstraordinære produsenten som helbredet det UK-baserte bandets nå tre år gamle tidligere plate «Maximum Overload». Det nye albumet vil være tilgjengelig via earMUSIC i Europa, Metal Blade Records i USA og Roadrunner i Japan.

«Reaching Into Infinity» introduserer den italienske trommeslageren Gee Anzalone, som ble med i bandet i forbindelse med deres første best-of-samling, «Killer Elite: The Hits, The Highs, The Vids«, utgitt i 2016. Det er det tredje DragonForce-albumet med frontmann Marc Hudson, som regjerer mikrofonen på sitt sjette år nå.

«Marc blir stadig mer involvert i skriveprosessen, spesielt i sangtekstene,» anerkjenner gitaristen Herman Li. «Men de fleste sangene er fortsatt skrevet av Frédéric Leclercq (bassist) og Sam Totman (gitarist).«

Musikalsk sett fortsetter «Reaching Into Infinity» der hvor DragonForce sluttet med «Maximum Overload». Bandets raske materiale er enda raskere, og de melodiske delene går enda lenger i den riktige retningen. Bandet tilbyr ingen unnskyldninger for å inkludere en 1980-talls rockeballade med tittelen «Silence», og i den andre enden av spekteret byr de til og med på et 11-minutters multi-tempo-monster ved navn «The Edge Of The World».

«The Edge of the World» er DragonForces lengste sang noensinne, sier Li stolt. «På noen måter er dette albumet mer episk enn noe vi har gjort før.»

DragonForce begir seg nå ut på ny turné og mange av sangene på det nye albumet blir garantert faste live-favoritter, spesielt superraske «Midnight Madness» (albumets andre videospor). Som vanlig vil reiseruten ta bandet til alle av verdens fire hjørner, og 7. november er det Oslo, nærmere bestemt Vulkan Arena, sin tur.

 

Billettsalget starter fredag 28. april kl. 10.00!