2 nye band til Southern Discomfort 2017

2 nye band til Southern Discomfort 2017

I dag avslører vi enda et par band som skal spille på årets Southern DisComfort metal festival. Et lokalt og et internasjonalt denne gangen

 

Melechesh har sin opprinnelse fra Jerusalem (og Betlehem) hvor karrieren startet på 90-tallet. Svartmetallen har inkorporerte musikalske inntrykk fra midtøsten, og de kaller det selv Mesopotamian metal! Deres første demo ‘As Jerusalem Burns’ fikk mye oppmerksomhet fra undergrunnmetalfans, men også av lokale myndigheter.. Melechesh ble beskyldt for å drive med svart magi av politiet og Jerusalem by. Anmeldelsene ble til slutt droppet, og i -96 ble debutalbumet med samme navn sluppet på en amerikansk metal-label. Etter debuten har de fulgt opp med fem fullengdere til, og Melechesh er nå et velkjent navn i metalscenen.

 

Melechesh_17.jpg

Melechesh har gjestet Norge tidligere, blant annet Midgardsblot i fjor. I år er det Kristiansand og Southern DisComfort som står for tur! Vi gleder oss.

www.facebook.com/melechesh

 

 

Ivan «Meathook» Gujic er nok mest kjent som gitaristen i dødmetallbandet Blood Red Throne. Men med hans nye prosjekt Son Of A Shotgun får han vist andre sider av seg. Debutalbumet ‘Mexican Standoff’ ble gitt ut tidligere i år, og her har flere forskjellige musikere bidratt.

Selv om Ivan er vant til å stå på scenen med Blood Red Throne, så blir dette første gangen med Son Of A Shotgun! S.O.A.S spiller som ett av to band på klubbscenen (OA) siste dag under festivalen.

Vi er fornøyde med å kunne tilføye enda et lokalt navn på lista!

www.facebook.com/SonofaShotgun

 

 

www.southerndiscomfort.info

www.facebook.com/sdcmetal