CHONTARAZ med releasegig på Byscenen (27/4)

CHONTARAZ med releasegig på Byscenen (27/4)

BYSCENEN
(Trondheim)

 

29. april 2017
(Dørene åpner kl 20:00)

 

 

CHONTARAZ
 
+
 
HYPERMASS
(Support)
 
 
 

 

 

C.C. NOK 200,-

18 år leg plikt

 

Facebook Event

Billetter kjøper du her

 

 Chontaraz_poster_releaseparty_17.jpg

CHONTARAZ

BYSCENEN ønsker dere velkommen til CHONTARAZ sin verden! Det nye Trondheimsbandet gjør for tiden rent bord hos plateanmeldere verden over, med det nylig utgitte albumet "Rondamauh". Et episk metallprosjekt, hvor bandet tar oss med til en post-apokalyptisk fremtid, i år 2068.

Inspirert av band som Rammstein, In Flames, Sabaton og Dimmu Borgir, tar de deg med på en musikalsk reise inn i bandets egenskapte verden, med den mystiske frontfiguren Chontaraz i spissen. Ikke bare har de skapt en egen verden, men også et eget språk(!), som kommer frem i deler av musikken. Vi anbefaler dere sterkt å se bandets påkostede musikkvideo på Youtube, så ser dere hvor lista ligger. Bandet kommer til Byscenen med full sceneproduksjon og lover en episk forestilling, anbefales! Dette sier pressen:

"Låtmässigt är det oerhört spännande aggressiv intensitet, buller og ärlig nakenhet. Det går liksom inte riktigt att stå emot denna emotionellt kraftfulla dampveivalsen utan att bli golvad." – Sweden Rock Magazine (9/10)

"Dette er virkelig på grensen til å være innovativt" – Metal Hammer Norway (7,5/10)

"Chontaraz, thank you very much for this positive surprise. If modern metal sounds like this, then I would really like to hear more!" – Schwermetallvergiftung (9/10)

"It has all the potential to hit a nerve among the general metal public and garner a wider fanbase, whichever way it will go, Chontaraz’ debut is definitely one of the strongest of the year so far!" – The Metal Observer (8,5/10)

"Rondamauh høres ikke ut som et debutalbum selv om det faktisk er det, men mer som et tredje eller fjerde album." – Scream Magazine (5/6)

"This is a really strong metal album with a very strong potential. The potential to attract metalheads from all over the sub-genres." – Battle Helm Magazine (4/5)


 

HYPERMASS

Support for kvelden er det unge og lovende metallbandet Hypermass, som nylig vant den lokale finalen i Wacken Metal Battle. Så møt opp tidlig, dette blir heftig!


 

CHONTARAZ

HYPERMASS

BYSCENEN