DUNDERBEIST med konsert i Haugesund (28/4)

DUNDERBEIST med konsert i Haugesund (28/4)

BAKGÅRDEN
(Haugesund)

 

28. april 2017
(Kl 21:30)

 

 

DUNDERBEIST
 
+
 
RIBOZYME
 
 
 

 

 

C.C. NOK 250,-

18 år leg plikt

 

Facebook Event

Billetter kjøper du her

 

 Dunderbeist_17.jpg

DUNDERBEIST

Dunderbeist endelig tilbake på Bakgården!

Etter 10 år og 8 utgivelser leverer hedmarkingene i Dunderbeist fortsatt kvalitets hard-rock på norsk. Dette er et band som står stødig som fjell i hjertene til fansen, om det er 7- eller 80-åringen. Over karrieren har de bygget et stødig navn i den norske rockescenen med fantastiske konserter og topp scorer i media.

Utenfor landegrensene har de også satt spor og turnert Europa med blant annet Fear Factory og Devin Townsend Project, og anmeldelser som 5/6 i Metal Hammer (DE) eller 4/5 i Terrorizer (UK) for å nevne veldig få.

Med seg i bagasjen har de sitt rykende ferske album "Tvilja".

 

RIBOZYME

Ribozyme ga i fjor ut bejublede "Grinding Tune". Lovordende lot ikke vente på seg. Norske Scream Magazine lurte på om det var mulig å trille terningen til syv og Metal Obs’ Magazine kåret platen til årets album; "While still unmistakably Ribozyme, the band’s newest album "Grinding Tune" goes even further in exploring the harmonic hive of minds which belongs to Kjartan Ericsson and Bård Bøge, whilst still providing unfettered rhythmic work from Cato Olaisen. The vocal work is also strongly emphasized and adds new depths and subtleties to their trademark sound; occasionally described as a hybrid of Tool, Nine Inch Nails, Oceansize and Alice in Chains."

 

 

DUNDERBEIST

RIBOZYME

BAKGÅRDEN