HATEBREED og DYING FETUS spiller på Parkteatret på fredag (28/4)

HATEBREED og DYING FETUS spiller på Parkteatret på fredag (28/4)

PARKTEATRET
(Oslo)

 

28. april 2017
(Dørene åpner kl 20:00)

 

HATEBREED
 
 
+
 
DYING FETUS
(Special Guest)
 
 
+
 
FIGHT THE FIGHT
(Support)

 

 
 

 

C.C. NOK 375,-

18 år leg plikt

 

Facebook Event

Billetter kjøper du her eller i døra

 

Det meldes fra Parkteatret at det kun er et fåtall billetter igjen til konserten.

 

 Hatebreed_17.jpg

HATEBREED

Monsteret Hatebreed, et av de mest suksessrike bandene noensinne i krysningspunktet hardcore og metal, kommer til Parkteatret! I fjor solgte de ut Blå på forhånd, og sjansen er stor for at det samme vil skje i april. Billetter i salg nå!

«Now is the time for me to rise to my feet!» Dersom hardcorefolket noensinne skulle gått i 1. mai-tog under egne paroler, burde Hatebreed-sjef Jamey Jasta vært innholdsansvarlig. Siden starten med «Satisfaction Is The Death Of Desire» har Connecticut-bandet levert en endeløs rekke av allsangvennlig slagordshardcore, med de tyngste, metalinspirerte mosh-oppfordringer i bunn.

Bandet slo gjennom med «I Will Be Heard» og albumet «Perseverance» (2002), før «The Rise of Brutality» (2006) finpusset miksen av metal og hardcore med låter som «Live For This» og «Another Day, Another Vendetta».

Den evig ivrige Jamey Jasta har siden jevnlig fylt opp Hatebreed-universet med nye album og bangers som «Give Wings To My Triumph» fra «Supremacy» (2006) og «Before The Fight Ends You» fra 2013-albumet «The Divinity Of Purpose». I mai 2016 kom albumet «The Concrete Confessional», til strålende kritikker fra media og fans.

Vi snakker om et band som spiller på hovedscener på europeiske festivaler, rev ned Amfi-scenen på Hove i festivalens første år, og vanligvis bringer circlepiten til langt større scener enn Parkteatret. Det er bare å forberede seg med Jamey Jastas egne ord: «Live for this, destroy everything!»

 

 

DyingFetus_17.jpg
 

DYING FETUS

 

Dying Fetus er et amerikansk death metal band fra Upper Marlboro i Maryland. Bandet ble dannet i 1991 og spiller en brutal form for death metal helt på grensen til grindcore.

Dying Fetus frontes av gitarist og vokalist John Gallagher og han er bandets eneste gjenværende originalmedlem. Han har i dag med seg Sean Beasley på bass og Trey Williams på trommer. Hele 12 andre faste medlemmer har vært innom bande, de fleste i perioden 1991 til 2001. Tre av daværende medlemmer i Dying Fetus forlot skuta samtidig i 2001 og dannet Misery Index. 

Dying Fetus har til nå sluppet sju studioalbum og det åttende slippes 23. juni. Forvent nye låter på Parkteatret på fredag.

 

FIGHT THE FIGHT

Fight the Fight er et ungt band med medlemmer på knapt 20 år, men til tross for dette har de herjet i den norske undergrunnen i flere år. De har spilt på de aller største festivalene i Norge, turnert Europa og fått massiv ros fra blant andre Metal Hammer UK for sine fenomenale liveopptredener. I løpet av sine ti år (!) sammen har de spilt flere hundre konserter, noe som har gjort dem til en tett sammensveiset gruppe med ubrytelig bånd i bandet.

Årets ferske, selvtitulerte debutplate er ung, frisk og proppfull av energi. Men, den er også mer – mye mer. Den er en moden, velkomponert rock/metal-granat med hooks, vendinger og refrenger som sitter umiddelbart. Med referanser til så vel rock, punk og metal som black metal, tar Fight the Fight med seg en lenge etterlengtet dose friskhet inn i den norske hardrockscenen.