GHOST på Oslobesøk denne uka (27/4)

GHOST på Oslobesøk denne uka (27/4)

SPEKTRUM
(Oslo)

 

27. april 2017
(Dørene åpner kl 19:00)

 

Live Nation presenterer
GHOST
 
 
+
 
KVELERTAK
(Support)
 
 

 

C.C. NOK 560,-/460,-

Fri alder

 

Facebook Event

Billetter kjøper du her eller i billettluka.

 

 Ghost_3.jpg

Ghost spiller på mange strenger, både musikalsk og estetisk. Nøkkelen til oppmerksomheten og posisjonen bandet har, ligger i summen av sjokkeffektene de skaper, det sterke visuelle uttrykket, og ikke minst, de fengende låtene.

Bandet har bakgrunn fra ulike metal-konstellasjoner, men er inspirert av klassisk 60- og 70-tallsrock, som Blue Öyster Cult og Black Widdow. Man finner også spor av The Beatles-psykedelia og ABBAs suverene popmelodier. Sleng på litt okkult metal i Mercyful Fate-tradisjonen, og du får Ghosts musikalske palett.

Siden starten har Ghost levert tre hardslående, kritikerroste og fengende studioalbum, som alle har imponert presse og fans. I september slapp bandet sin andre EP, Popestar, produsert av engelske Tom Dalgety, som på nytt viser bandets unike evne til å blande sjangere på originalt og fengende vis.

Ikke mange moderne band leverer heavy metal med bred appell. Ghost gjør det, og er kommet i en imponerende særposisjon som det står respekt av!