WOLVES IN THE THRONE ROOM spiller i Oslo på onsdag (26/4)

WOLVES IN THE THRONE ROOM spiller i Oslo på onsdag (26/4)

PARKTEATRET
(Oslo)

 

26. april 2017
(Dørene åpner kl 20:00)

 

WOLVES IN THE THRONE ROOM
 
 
+
 
LYCUS
(Support)
 
 

 

C.C. NOK 350,-

18 år leg plikt

 

Facebook Event

Billetter kjøper du her eller i døra

 

 WITTR_17.jpg

WOLVES IN THE THRONE ROOM

Over fem studioalbum og gjennom hundrevis av liveopptredener har Olympia, Washingtons Wolves In The Throne Room speilet og brutt opp black metalen gjennom sitt eget prisme. Resultatet er musikk som er uløselig knyttet til det nordvestamerikanske landskapets ville krefter: Inspirert av hele spekteret fra black, doom og death metal til crust, goth, ambient og folk, og med tematikk som død, mytologi, hedensk historie og den nordvestamerikanske villmarken.

Bandet ble grunnlagt i 2003 av brødrene Aaron og Nathan Weaver (henholdsvis trommer/synth og gitar/vokal), og albumdebuterte i 2006 med nylig reutgitte «Diadem of 12 Stars». Deretter fulgte en løs albumtrilogi hvor de blant annet samarbeidet med en rekke gjestevokalister, produsent Randall Dunn (Sunn 0))), Earth) og Aaron Turner (Isis m.fl.). I 2014 kom deres første utgivelse etter en lengre pause, «Celestite».

Wolves In The Throne Room jobber for tiden med nytt materiale, og vi gleder oss til å få en smakebit på Parkteatret på onsdag.

 

LYCUS

Oakland-bandet Lycus kalles ofte funeral doom, men bandets visjon beveger seg langt utenfor grensene for bare én sjanger. Selv om Lycus i sjelen er et avmålt doom-band, er soundet deres påvirket av en lang rekke sjangre, som black og death metal, noise, darkwave og shoegaze. Denne musikalske fleksibiliteten setter også preg på det konseptuelle: Lycus’ spesielle tilnærming til dødelighet og det uunngåelige utføres på en så stor skala at de like gjerne kunne ha skapt klagesanger for hele universet.