RAMMSUND spiller på Sentrum Scene (22/4)

RAMMSUND spiller på Sentrum Scene (22/4)

SENTRUM SCENE
(Oslo)

 

22. april 2017
(Dørene åpner kl 20:00)

 

RAMMSUND
 
 
+
 
TROLLFEST
(Support)
 
 

 

C.C. NOK 300,-

20 år leg plikt

 

Facebook Event

Billetter kjøper du her eller i døra

 

 Rammsund_17.jpg

På slueste vis tar Rammsund i bruk Rammsteins musikk og beinføring, i nynorsk språkdrakt. Nok en gang inntar dette kultfenomenet våre scener!

De melder selv:
No smell det! I anda åt Rammstein tek Rammsund målsaka i venstre hand og fyrverkeriet i høgre, og smell Sentrum Scene til pinneved! Dette vert den fyrste konserten med full sceneproduksjon, sidan Rockefeller i 2010. Sju år har med andre ord gått, sidan folk kunne sjå Rammsund i full fjærdrakt. Fyr laus! Ikkje gå glipp av denne muligheten, det kan bli lenge til neste gong du får sjå Rammsund med fullt pyroshow!

Trollfest skal snart ut på en litenNorgesturne og denne kvelden får Olo en liten forsmak på hva som kommer.

Skandale!
Trollfest har neglisjert Norge i lang tid!! Men frykt ikke! Nå kommer sjansen for godtgjørelse! I Mai strekkes ekspedisjonen gjennom vårt fedreland, og Trollene er klare til å spre sin spilleglede og ikke minst sin nye skive, HELLUVA, over norske fjorder, fjell og inn i deres hjerter! Det kommer til å bli tidenes galeste norske metallshow (det er en garanti), fri for selvhøytidelighet men stappfull av stolthet og utstråling! Trollfest er i ekstase over sin seneste kreasjon, og HELLUVA kommer til å bli vist fram med mye brask og en dæsj med bram. Hvis du vet hva som er godt for deg; ta med ditt beste ølkrus, hopp ned til ditt lokale spillested og bli på galskapen! Kaos til folket!