MILKING THE GOATMACHINE – Milking in Blasphemy

MILKING THE GOATMACHINE – Milking in Blasphemy

Nytt album fra de produktive geitetrynene i Milking the Goatmachine. Sju fullengdere på åtte år må jo sies å være produktivt. I alle fall etter dagens standard der de fleste band bruker 3 – 4 – 5 år og gjerne enda lenger på å få ferdig et album. Kvantitet samsvarer ikke alltid med kvalitet og det er dessverre gjeldende denne gangen for Milking the Goatmachine.

Jeg har likt en del av låtene av det Milking the Goatmachine har laget opp gjennom årene. Det har vært morsomt, fengende og til dels underholdende grindcore de har laget. Men denne gangen har kvantiteten gått kraftig ut over kvaliteten. «Godlåta» mangler, det morsomme i grindcore mangler, tempoet mangler, det fengende mangler og alle mulige årsaker til at jeg skal kjøpe albumet mangler. Håper bandet finner tilbake til det de har holdt på med før denne skiva, for dette er jaggu sørgelig dårlig. Skjerpings!

http://www.facebook.com/milkingthegoatmachine

http://www.noiseart.cc/