SABATON tilbake i Trondheim

SABATON tilbake i Trondheim

SAMFUNDET
(Trondheim)

 

29. mars 2017
(Kl 18:00)

 

 AMBER BOOKING PRESENTERER
SABATON

 
 
+
 
ACCEPT
(Special guest)
 
 
+
 
TWILIGHT FORCE
(Support)

 

 

UTSOLGT!!!

18 år leg plikt

 

Facebook Event


 Sabaton_16.jpg

De svenske heavy metal-heltene i Sabaton kommer tilbake til Norge. Sabaton slipper sitt nye album «The Last Stand» 19. august, som skal følge opp megasuksessene «Carolus Rex» i 2012 og «Heroes» i 2014. Sistnevnte gikk helt til topps på albumlisten i Sverige.

«Bandets enkle miks av krigshistorier, klassisk metal og voldsom patos er så allsangvennlig at Manowar fremstår som innadvendte shoegazers» skrev Asbjørn Slettemark etter bandets opptreden på Tons Of Rock i fjor. I år skal de først på en stor USA-turné, hvor de blant annet spiller på Ozzfest Meets Knotfest Festival i California sammen med band som Black Sabbath og Slipknot.

Bassist Pär Sundström sier om det kommende albumet og turneen:
– Vi vet at vi har gjort et bra album, som Sabaton-fansen vil verdsette i år fremover. Tiden vil vise om det er vårt beste album. Men det vi kan si for sikkert er at The Last Tour vil bli vår største og beste turné noensinne. Dette er turneen vi har sett frem til å gjøre i alle år.

Med seg som gjester på turneen har de ingen ringere enn heavy metal-veteranene i ACCEPT! Accepts gitarist Wolf Hoffmann sier: – Å bli med på en turné med Sabaton er resultatet av et veldig kult forhold vi har til dem. Det var en fornøyelse å turnere med dem i USA, og vi har fulgt karrieren deres med respekt opp gjennom årene.