Komplett lineup for Norsk Urskog slippfest

Komplett lineup for Norsk Urskog slippfest

Med Bergensbandet *Devar* på plass er endelig programmet klart for Norsk Urskogs slippfest på Sentralen, Oslo fredag 7. april!

*Devar* fra Bergen er et band som ikke er redd for å gå sine egne veier. Med sitt særegene sound inspirert av alt fra black metal til gammel prog, tror vi dette skal by på en spesiell opplevelse for publikum. Vi forventer et intenst, men likevel groovy sett fra denne gjengen. Denne kvelden gjør Devar sin første liveopptreden på syv år, og slipper samtidig singelen "House of Bones" fra det kommende andrealbumet. De har tidligere turnért sammen med bl.a. dødsmetallegendene *Master*.

I tillegg kommer *I Swear Damnation* fra Hokksund som vil gjøre sin aller første offentlige opptreden på Norsk Urskog sin scene denne kvelden. Selv om bandet er relativt ferskt er det ikke akkurat nykomlinger som står bak. Med erfaring fra band som *Funeral*, *Silent Vanquish* og *Mindgrinder* tror vi dette er en gjeng som skal sparke bra fra seg live!

Forvent en solid dose death metal som ikke er redd for å låne skamløst både fra thrash- og black metal!

Vi har også vært så heldige at vi har fått med oss Oslobandet *Golden Core* til å komplettere kveldens lineup. Dette er en gjeng som ikke lar sin unge alder komme i veien for et øs av herlig støyende groove ogsløy stoner metall. Med hhv tolv og fjorten år(!) på sokkelesten kangutta lett hamle opp med gamle ringrever i genren.

I tillegg blir dette første anledning til å sikre seg årets utgave av*Norsk Urskog Metal Sampler* en samlecd med 16 norske undergrunnsbandi metalgenren, som offisielt deles ut på Infernofestivalen uken etter.

Dette er med andre ord en kveld du ikke vil gå glipp av om du er nyskjerrig på hva som rører seg i den norske metallundergrunnen.

Mer informasjon:

Type arrangement: Konsert
Band som spiller:
– I Swear Damnation (Hokksund)
– Devar (Bergen)
– Golden Core (Oslo)
Sted: Hvelvet i Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo
Dørene åpnes: 18:00
Pris: kr 100,- for voksne, kr 50,- for 18 år og under.
Aldersgrense: Ingen, fri alder!

Konserten støttes av Oslo Kommune.

 

https://norsk-urskog.no