THE DOGS finner du i Bergen førstkommende lørdag

THE DOGS finner du i Bergen førstkommende lørdag

GARAGE
(Bergen)

 

25. mars 2017
(Kl 21:00)

 

THE DOGS
 
 
+
 
HOWLIN’ SUN
(Special guest)
 
 
+
 
SLEGEST
(Special guest)

 

 

C.C. NOK 275,-

20 år leg plikt

 

Facebook Event

Billetter kjøper du her eller i døra
(Få billetter igjen)

 

 TheDogs_17.jpg

The Dogs har markert seg som et av de mest hardtarbeidende bandene i Norge de siste årene, med et utall utgivelser og livejobber. 2016 var intet unntak. Fire singler, et studioalbum, et livealbum og fulle hus over det ganske land. I tillegg rakk de å varme opp for Bruce Springsteen i Frognerparken foran 37.000 publikummere og legge ut på en lengre turne i Europe med Kvelertak. For å toppe det hele mente Hissig.no at det var The Dogs som sto bak fjorårets beste konsert og ga denne begrunnelsen:

«Kjenner jeg fortsatt drar på smilebåndet når tankene streifer konserten med The Dogs på John Dee i februar. Var ingen mangel på stemning fra verken publikum eller band. Med en av landets beste liveartister bak spakene, og et lokale i så svett stemning er det ingen tvil om at dette er den beste konsertopplevelsen for min del i år.

Ingen grunn til å hvile på laurbærene av den grunn. 2017 er sparket i gang (som fjoråret og årene før det) med et splitter nytt album; «Death By Drowning», som allerede har høstet glimrende kritikker.

Panorama – 6/6 – «Det er noe ved inderligheten i ordene som får det til å kime i hjertet mitt»
VG – 5/6 – «Så intenst at man neste feller tårer»
Dagbladet – 5/6 – «Ingen drukningsfare for de musikalske kjøterne»
Feedback 5/6 -«En makeløs bastardrase innen rocken»
Hamar Arbeiderblad – 5/6 – «Perfekt fra The Dogs»
Fædrelandsvennen – 5/6 – «En helt særegen ærlighet»
Gaffa – 5/6 – «Legger lista høyt for musikkåret som kommer»
Hissig! – 95/100 – «Temperaturen er skyhøy»
Musikknyheter 8/10 – «Vel dypp meg i melk og kall meg en kjeks»
Garagerocktopia – «On Death by Drowning the band has succeeded masterfully»

Viktigst av alt for oss er uansett at lørdag 25. mars tar de turen til Garage! Som frontmann Kristopher Schau sier det:
«Gleder oss til alt denne kvelden. Den korte avstanden mellom scene og publikum, den altfor lange festen, Dænnisen, henge på Apollon før konsert… alt. Beste stedet i byen å spille er det og, så dette må da bli bra. Legg til den ekstra spenningen det er med en ny singel, «Oslo», på setlista og kvelden er komplett. Håper folk møter opp i hopetall. Viktig sted å støtte opp om, Garage.»