I Swear Damnation til Norsk Urskogs slippfest

I Swear Damnation til Norsk Urskogs slippfest

Vi er kjempehappy for å kunne avsløre at I Swear Damnation fra Hokksund vil gjøre sin første offentlige opptreden på Norsk Urskog sin scene i forbindelse med at vi slipper siste utgave av Norsk Urskog Metal Sampler på Sentralen i Oslo, fredag 7. april! Selv om bandet er relativt ferskt,  er det ikke akkurat nykomlinger som står bak. Med erfaring fra band som Funeral, Silent Vanquish og Mindgrinder tror vi dette er en gjeng som skal sparke bra fra seg live!

Forvent en solid dose death metal som ikke er redd for å låne skamløst både fra thrash- og black metal!

Fra før har vi annonsert Golden Core, et lovende og svært ungt band som kan hamle opp med gamle ringrever når det kommer til sløy stoner metal!

Golden Core fra Oslo er en norsk stoner metal-duo fra Ammerud i Oslo. Bandet ble startet i 2014 og består av Simen Jakobsen Harstad (gitar) og Johannes Thor Sandal (trommer). Stilmessig spiller bandet en krysning mellom ulike sjangre, hovedsakelig stoner metal med elementer av progressive rock, støyrock, sludge- og doom metal. Golden Core er blitt sammenlignet med band som Kyuss og Mastodon, og Mayhem.

Flere band vil bli annonsert senere.

Link til info om konserten:
https://norsk-urskog.no/concerts/2017-04-07-sentralen-oslo.html

Om Norsk Urskog
—————

Norsk Urskog er et frivillig prosjekt som har som formål å støtte og promotere norske undergrunnsband i metalgenren. Dette gjør vi via våre websider og en samleCD som vi distribuerer på Infernofestivalen i Oslo – og ved høve på andre festivaler hvor vi er tilstede.

Hovedmålet er å vise frem norske band til et internasjonalt publikum, både fans og profesjonelle aktører. Vi ønsker å gi de mindre kjente banda i det norske undergrunnsmiljøet en mulighet til å bli lagt merke til, hørt og sett. Gjennom Infernofestivalen når vi et stort spekter av fans, promorører og andre folk i bransjen, og vi håper å hjelpe dem til å finne frem til nye favoritter fra hele landet.