Programmet til TONS OF ROCK 2017 er komplett

Programmet til TONS OF ROCK 2017 er komplett

Tons of Rock lader kanonene og byr opp til tidenes rockefestival

Det vil igjen buldre og brake i murene på historiske Fredriksten Festning, når 20 000 publikummere fra over 30 land inntar det som på kort tid er blitt Norges største rock- og metal festival.
I dag ble ytterligere 12 artister klare og programmet til Tons Of Rock festivalen er nå komplett.

Devin Townsend, TNT, Enslaved, Black Star Riders, Marky Ramone, Diamond Head, Horisont, Beaten To Death, Ondt Blod, Divided Multitud, Føss og Invaders ble i dag bekreftet til Tons of Rock. Dagens slipp føyer seg inn i rekken av sterke bookinger til årets festival som går av stabelen fra 22. til 24. juni.

Musikalske trollmenn, punkrock legender og fremtidens headlinere

 

Devin_17.jpeg

Devin Townsend fra Canada er av mange beskrevet som en musikalsk trollmann. Townsend er kjent for sine underholdene og altoppslukende konserter, og vi er svært stolte over at han endelig kommer til oss – sier bookingsjef Jarle Kvåle.

 

Og når vi i tillegg kan trone siste slipp med legender som Marky Ramone, Enslaved og Black Star Riders må vi nærmest klype oss selv i armen over årets program, fortsetter Kvåle.

Tons of Rock vil også løfte og feire et av de virkelig store norske albumene på årets festival. Det er i år 30 år siden TNTs Tell No Tales ble sluppet og det vil nok glede mange at TNT kommer med en unik fremføring av denne klassikeren.

En annen norsk favoritt som har bekreftet sin ankomst er Enslaved, som av mange er beskrevet som et av de mest innflytelsesrike metalbandet de siste 15 årene. Enslaved har i lang tid vært etterlyst av festivalens faste publikummere som nå endelig kan få se bandet på festningen i Halden.

Hey Ho Lets Go!

Tons of Rock elsker legender og har til sommeren også klart å få Thin Lizzy gitarist Scott Gorham sitt Black Star Riders på plakaten. Deres rykende ferske album "Heavy Fire" gikk inn på en imponerende 2. plass på UK album lista.

Et annet ikon som har preget listene er Ramones trommis Marky Ramone. Marky tar med seg alle de klassiske Ramones låtene og vil garantert skape liv i festningen.

 

MarkoRamone_17.jpeg
 

Tons of Rock 2017 fordelt på dager:

 

TORSDAG 22.06
BLINK-182, ROB ZOMBIE, TNT, MARKY RAMONE, CANDLEMASS,

ENTOMBED A.D., BLACK DEBBATH, MYRKUR, HONNINGBARNA, ANEKDOTEN, ROCKEKLUBBEN

FREDAG 23.06
SLAYER, EMPEROR, DEVIN TOWNSEND, PHIL CAMPBELL & THE BASTARD SONS, SPIDERGAWD, ROTTING CHRIST, DIAMOND HEAD, AVATAR, ME AND THAT MAN, VALENTOURETTS, SWING OF DEATH, DEATHHAMMER, AIMING FOR ENRIKE, BLACK MAGIC, ONDT BLOD, DIVIDED MULTITUDE, INVADERS.

LØRDAG 24.06
FIVE FINGER DEATH PUNCH, SABATON, SATYRICON, AIRBOURNE, ENSLAVED, BLACK STAR RIDERS, SODOM, AMARANTHE, VAZELINA BILOPPHØGGERS, TAAKE, DELAIN, HORISONT, VIRUS, BEATEN TO DEATH, DREAMARCHER, SIBIIR, FØSS.

 

http://tonsofrock.no/