AMPMANDENS RECORDS labelnight 17

AMPMANDENS RECORDS labelnight 17

Ampmandens Records fra Oslo byr opp til fest for tredje året på rad, denne gangen på Krøsset! Lørdag 11. mars er datoen og på scenen står følgende herlige bands:

Beaten To Death
Ampmandens Døtre
Avast
The Mansters
Martys

Event

Billetter

Ampandens Records ble i sin tid startet for at sludgepunktrioen Ampmandens Døtre skulle få gitt ut musikken sin. Og sånn ble det. Bandet sitter per i dag på 2 LPer, 2 EPer pluss et par splits, mens plateselskapet selv har tatt til seg flere band og rundet nylig utgivelse nummer 15 med den bejublede titommeren til hardcoreheltene i The Mansters fra Tønsberg. Utgivelse nummer 16, 17 og 18 er allerede planlagt, og det hele distribueres av Diger Distro. På toppen av dette har Ampmandens Records nylig blitt medlem av Norske Konsertarrangører med det formål om å i første omgang utvide med en ekstra event på høsten, men også å kunne booke både mindre (som trekker færre folk) og større (som koster mer penger), samt mer variert.

Heng med!