Sveriges HORISONT til Pokalen til helgen (25/2)

Sveriges HORISONT til Pokalen til helgen (25/2)

POKALEN
(Oslo)

 

25. februar 2017
(dørene åpner kl 20:00)

 

HORISONT
 
+
 
TEMPELHEKS
(Support)
 

 

 

C.C. NOK 200,- + avgift

18 år leg plikt

 

Facebook Event

 

Billetter kjøper du her

 

Det svenske rockebandet Horisont kommer tilbake til Pokalen 25. Februar, og med seg har de norske Tempelheks! Vi er klare for en fetfest, de er klare, er dere?!

Hard-rockerne slapp deres fjerde album for to år siden og jaggu kommer ikke gutta med ett nytt album i februar, det er bare å glede seg med andre ord.

Horisonts musikk kan minne om store helter som Judas Priest, Deep Purple og Black Sabbath. Du har en tung og seig februarkveld i vente.

Formed in 2006, Horisont have spent close to a decade kicking ass, taking names and establishing themselves at the forefront of the Scandinavian retro rock revival (see also Witchcraft, Graveyard etc), injecting their sound with early-Status Quo-styled boogie blues, prog complexities, NWOBHM swagger and fire-spitting choruses set to scorch the eyebrows of the first ten rows. This is music made without irony, unafraid to acknowledge an allegiance to past greats such as Deep Purple, Black Sabbath, Cactus, Thin Lizzy, the aforementioned Yes and Judas Priest.

Their first two albums Tva Sidor Av Horisonten (2009) and Second Assault (2012) earned Horisont a special place in the rock underground, while Time Warriors (2013) was a no-holds barred demonstration of classic rock and metal combined with a fearlessly inventive streak, and took them to a wider international audience. And now comes Odyssey, a bold leap into more expansive and ethereal musical territory. It’s the band’s first to feature native Australian and former Church Of Misery guitarist Tom Sutton.

Tempelheks er et okkult dommedagsrock band fra Romerikes dype skoger. Basert på syttitallets tunge riff, eksperimenterer de med tradisjonelle, folke-aktige melodier og dystre vokaler. Gloheite gitarharmonier og en tung rytmeseksjon dytter ørkenvogna av gårde. Med sitt selvtitulerte debutalbum fra 2014 la Tempelheks grunnlaget for sin dommedagskult. Den siste plata "Serpents, Gods and Men" er en verdig oppfølger som bygger videre på tempelet.

 

HORISONT
Facebook

 

 


TEMPELHEKS
Facebook