MESHUGGAH på hovedstadsbesøk (24/2)

MESHUGGAH på hovedstadsbesøk (24/2)

SENTRUM SCENE
(Oslo)

 

24. februar 2017
(dørene åpner kl 19:00)

 

MESHUGGAH
 
+
 
KONGH
 

 

 

C.C. NOK 350,- + avgift

18 år leg plikt

 

Facebook Event

 

Billetter kjøper du her

 

Det svenske ekstrem-metalbandet Meshuggah har i 2017 holdt det gående i imponerende 30 år, og tilhører virkelig i metal-eliten. Rolling Stone har bl.a. kåret dem til et av verdens ti viktigste metal-band. Den hardtslående kvintetten er aktuelle med sitt åttende album «The Violent Sleep of Reason», som har fått 4/5 av AllMusic: «(…) still intricate as hell, meticulously composed, ridiculously complex, and executed with a manic precision beyond the imagination of most metal mortals».

Sist de besøkte oss, på Rockefeller i 2013, var det stappa sjappe – det blir det nok på Sentrum Scene på fredag også!

 

MESHUGGAH
Facebook

 


KONGH
Facebook