VADER & DECAPITATED til Oslo (19/5)

VADER & DECAPITATED til Oslo (19/5)

Radar Booking presenterer:

VADER & DECAPITATED

Parkteatret, fredag 19. mai kl. 19:00


Billetter på www.ticketmaster.no

Radar Booking gir dere en kraftpakke med polsk death metal!
Polske death metal band regnes for å være av de beste innen sjangeren, og flaggskipet er uten tvil VADER!
Bandet ble dannet helt tilbake i 1983, den gang de første death metal-bandene så dagens lys. Vader har legendestatus på linje med Morbid Angel og Cannibal Corpse.

Vader slo gjennom i 1992 med albumet "The Ultimate Incantation" og de ble kjent verden over for deres rå og kompromissløse death metal! Siden den gang har bandet gitt ut 12 album – og med det sterke «The Empire» utgitt i november i fjor – er det på tide å ønske VADER velkommen tilbake til Oslo!

Med seg som co-headliner har de ingen ringere enn DECAPITATED. Polske Decapitated startet i 1996 og slapp det legendariske albumet "Winds of Creation" i 2000. Etter fire album og massiv suksess så det derimot ut som alt var over. I en stygg trafikkulykke i 2007 mistet trommisen Vitek livet, bare 23 år gammel. Men fire år etter returnerte bandet med nye medlemmer og ga ut albumet "Carnival Is Forever" til strålende kritikker. Etter det har bandet turnert verden rundt og befestet sin posisjon som ett hardslående og massivt live band. Seneste albumet «Blood Mantra" ble utgitt i 2014.

I tillegg kommer de til å ha med tre supportband hvor foreløpig det polske death metal / industrial bandet Thy Disease er annonsert.

www.facebook.com/events/182414348912891